HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Saját szexvideójával lepte meg diákjait a lúzer tanárnő

Több ötödikes diák is megnézte az Elk Grove-i Isabelle Jackson Általános Iskola tanárnőjének hatperces pornójelenetét, mire a tanárnő, Crystal Defanti észrevette, otthon forgatott aktusa rákerült a tanulóknak szánt lemezre. A kaliforniai tanárnő kedves gesztusként állított össze egy DVD-t az azévi kirándulásokból, eseményekből diákjainak, amire véletlenül otthoni kis privátvideóját is rámásolta. A szexrészlet persze nem közvetlenül a menüből volt elérhető: ahhoz előbb el kellett indítani az egyik kisfilmet, amin a tanulók az osztályteremben sztorizgatnak. A történetek elmesélése után megtapsolják egymást, majd minden átmenet nélkül megjelenik a tanárnő a saját kanapéján, meztelenül, egy férfi társaságában.

A baklövésre csak azután derült fény, hogy az ötödikesek már hazavitték a lemezt, amit a tanév utolsó napján kaptak ajándékba. „A fiam látta a videót, és csak annyit kérdezett: 'Apa, azt ott Ms. Defanti'?" – nyilatkozta egy vezetéknevét nem vállaló édesapa, Joe a CBS News.com-nak. A férfi, aki fiával együtt volt tanúja a jelenetnek, hozzátette, ezután éjfélig magyarázta gyermekének a hagyományos, méhecskés-virágos elméletet. Az ilyen tanmesékkel a magyar diákok nagy része már 12 éves kora előtt megismerkedik. Elméletben legalábbis.

Defanti időközben maga is rájött a hibára, kétségbeesve hívta fel a családot, szívszaggató zokogás közepette esedezett bocsánatért, és arra kérte őket, hívják fel ők is az összes szülőt, akiknek tudják a számát, hogy tüntessék el a lemezt, mielőtt a többi gyerek is megnézné. „Csak annyit tudott mondani, hogy borzasztó kavarodás történt" – mondta az édesapa, majd kifejtette, nem érdekli, hogy a tanárnő ezután is taníthat-e az iskolában, viszont nem bánná, ha az iskola felajánlana valami tanácsadást az összetört lelkű gyermekeknek. Ha tanácsadást nem is, de egy új DVD-t már beígért a diákoknak az iskola, ha már így alakult.

Nem büntetik, véletlen volt

A véletlen folytán keletkezett oktatóvideó miatt az Elk Grove-i Iskolai Bizottság is nyomozást indított, bár nem valószínű, hogy a lúzer tanárnőt kirúgnák a történtek miatt. „Hülyeség lenne feljelenteni, hiszen nem történt bűncselekmény. Ez tényleg egy olyan dolog lenne, amiért meg kellene büntetni vagy ki kellene rúgni? Hiszen nem tervezte, véletlen volt" – mondta a CBS-nek a tanárnőt védő Ken Rosenfeld.

Magyarország sem mentes az ilyen történetektől [1]. 2003-ban hatszáz Bács-Kiskun megyei pedagógiai intézmény, köztük több óvoda is kapott abból a megyei önkormányzat által kiküldött szakmai CD-ből, amelyre a bemutató anyagon kívül öt keménypornó kép is került. A megyei önkormányzat pedagógiai intézete akkor ismeretlen tettes ellen feljelentést tett, a bemutató anyagot ugyanis állítólag az intézet honlapjáról másolták ki a felelősök, ahová illegálisan került fel az öt porrnófotó. A sokszorosítás előtt állítólag azért nem vették észre, mert azt a főmenüből nem, csak egy almappából lehetett elérni.

index

2009.07.10. 11:45
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: