HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A szexiparba menekülnek a válság elől

Kosztüm helyett combfix? Állásukat vesztett nők ezrei menekülnek a szexiparba végső elkeseredésükben, hogy a gazdasági nehézségek közepette valahogyan biztosítani tudják a megélhetésüket. Van, aki éjszakai bárokban tekergőzik, akad, aki az utcán illegeti a testét, de az internetes szexszobákban is sok újonc kínálgatja bájait. A testüket áruba bocsátó hölgyek abban bíznak, hogy ily módon nemcsak hogy marad rendszeres bevételük, de összességében még többet is kereshetnek, mint eredeti munkahelyükön.

Néhány hónapja még titkárnő voltam, de a cégnek egyre roszszabbul ment a válságban. Nem találtam munkát itt a Nyírségben, kénytelen voltam elfogadni ezt a lehetőséget – mondta a Blikknek M. Krisztina (27) go-go táncos két fellépése között. Az asszony két gyermekét neveli egyedül. – Este 10-kor kezdek, ha van vendég, még hajnali 5-kor is a színpadon vagyok. Rendkívül fárasztó, de a titkárnői fizetésem háromszorosát is megkapom – árulta el az asszony. Ám nem biztos, hogy a munkája kitart a válság végéig.

A szórakozóhely tulajdonosa, Ferenc (35) is kifakadt.

Jelentkező lány egyre több akad, így kicsit lejjebb tudok menni az árakkal, kevesebbet fizetek nekik. De egy fillérrel sem marad több nekem, hiszen a vendégek meg elmaradoznak a válság miatt. Nincs értelme újabb és újabb hölgyeket felvenni, ha egyszer nincs, akiknek táncoljanak – panaszkodott a férfi.

A pornónak konkurencia a világháló
A pornófilmezés is sokak számára lehet vonzó, ám ez egy sokkal zártabb világ. Ebbe az iparágba kevésbé gyűrűznek be a gazdasági válság hatásai, viszont az internet nekik komoly konkurencia – állítja Kovi, a legismertebb magyar pornóproducer. – Sok az érdeklődő a pornófilmek szerepeire, nem növekedett annyival az érdeklődés, mint a fent említett területeken – vetett számot Kovi, aki javarészt ügynökségek fényképes katalógusaiból válogatja ki azokat a pornószínész-palántákat, akik aHasonlóan nagy az újonc hölgyek rohama az internetes pornó világában is. Az egyik legnépszerűbb „erotikus ágazat” az otthoni sztriptíz, ahol igazából nem is kerül közvetlen kontaktusba a hölgy a szolgáltatást élvező féllel.

Duplájára nőtt az érdeklődés az év elején az otthonról, webkamerán keresztül végezhető erotikus munkák iránt – avatta be a Blikket az egyik, magukat megnevezni nem kívánó internetes cég képviselője. Nézze, futnak a hirdetéseink, nem győzünk válaszolni. Jócskán akad jelentkező, köztük olyanok is, akiknek ez az első próbálkozásuk az erotikus munkavégzés irányában – tette hozzá.

A „szakember” szerint megéri az iparban dolgozni, igaz, a kereset egyénenként változik.

Fontosak a külső adottságok, és hogy mennyire rátermett, bevállalós az illető hölgy. A webkamerás munkák többségéhez elengedhetetlen a nyelvtudás, és persze a végösszeget az is befolyásolja, hogy ki mennyit dolgozik – mesélte informátorunk.

Szerinte a havi bevétel 50-60 ezer forintjától akár több száz ezer forintig terjedhet. Növeli a munka vonzerejét, hogy biztonságos, a saját lakásban végezhető: mindössze egy webkamerára és internetkapcsolatra van szükség. Becslések szerint több ezer lány is a kamerák előtt meztelenkedve keresheti a kenyerét szerte az országban. A prostituáltak száma mintegy 3-5 ezer fővel emelkedett az elmúlt időszakban, s egyre több az újságban hirdető.

Nehéz az új lányoknak elhelyezkedniük a szakmában, lassan telítetté válik a piac – magyarázta Földi Ágnes, a Magyarországi Prostituáltak Érdekvédelmi Egyesületének elnöke, akinek becslése szerint 15-20 ezer szexmunkás jut tízmillió lakosra. – A lányok panaszkodnak, hogy rosszul megy az üzlet. Emiatt még most, áprilisban a tarifák nem emelkedtek, igaz, egyelőre nem is mérséklődtek – fejtegette tovább Földi Ágnes.

A férjek előtt titkolni kell
Nehéz dolga van annak a nőnek, aki elvesztett állása miatt erotikus munkára adja a fejét: a megalázó munka mellett még tulajdon férjüknek sem önthetik ki a szívüket. – A közvélekedés szerint az a legjobb, ha a házaspár mindent megbeszél egymással, ez esetben viszont kegyes hazugságra van szükség. A férfiak sosem tűrnék el, hogy feleségük más férfiakkal szexeljen a család megélhetéséért – szögezte le Rusz Edit szexuálpszichológus. Úgy vélte, száz férfi közül legfeljebb egy lenne képes megbékélni ilyen gondolattal. – Mondja azt, hogy kapott egy ajánlatot hoszteszmunkára, amiért remekül megfizetik, és ezért kár lenne kihagyni – javasolta Rusz Edit. – A férj elől így rejtve marad a szexuális szolgáltatásokat is nyújtó feleség titka, a nő pedig küldetéstudata segítségével tarthatja magában a lelket.

Blikk

2009.07.08. 11:09
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: