HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Péntekenként pucérra vetkőzik az egész cég

Hetente egy napon valóban mindent megmutat az a Newcastle-i marketingcég, ahol egy pszichológus tanácsára pucér pénteket tartanak. A szakember szerint így őszintébbek és nyitottabbak a munkatársak, és az üzlet is fellendült az újító szokás bevezetésével.

A gazdasági válság hatására hat embert kellett elküldenie egy newcastle-i design és marketingcégnek, ettől pedig megrendült a munkatársak egymásba vetett bizalma is. Ekkor a cég vezetője, Mike Owen egy szakember segítségét kérte, arra azonban ő sem számított, hogy David Taylor pszichológus teljesen lecsupaszítja a csapatát. Taylor ugyanis úgy gondolja, hogy ha a munkatársak levetkőznek egymás előtt, akkor őszintébbek és nyitottabbak lesznek. A kezdeményezést eleinte nem fogadta mindenki kitörő örömmel, végül mégis megbékéltek.

Briliáns! Most, hogy látjuk egymást meztelenül, nincsenek aggályaink, mind szépek vagyunk, és szeretjük egymást! David egy hétig volt velünk, tréningezett minket, hogy legyen bátorságunk levetkőzni, azóta viszont alig várjuk a péntekeket! Sokkal őszintébbek vagyunk egymással azóta! – mondta az irodavezető hölgy, Samantha Jackson a The Sunnak.

Az újító csapatnál egyébként azóta megnőtt a megrendelések száma is, a pénteki tárgyalások időpontjai telnek be leghamarabb, a Virgin 1 televízió csatorna pedig még dokumentumfilmet is forgatott a kitárulkozó cégről.

Bors

2009.07.03. 09:54
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: