HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Cicciolina: Ott voltam Berlusconi orgiáján

A politikus fiatalon is nagy természetű volt, már akkor kedvelte a tengerparti pucérbulikat. A magyar születésű pornócsillagot, Staller Ilonát, azaz Cicciolinát (58) is elvitte egy görög szigetre – igaz, még évtizedekkel ezelőtt.

Cicciolina a Blikk kérdésére felidézte a történteket. Lapunknak elmondta: olaszországi pornóskarrierje kezdetén, 1974-ben ismerkedett meg Berlusconival.

Silvio akkoriban még csak gazdag üzletember volt, egyikünk sem foglalkozott politikával, ám engem már akkor is kedveltek a magasabb társadalmi réteg köreiben. Berlusconi magánrepülőjével vitt a görög szigetre, barátaival és néhány lánnyal egy hetet töltöttünk a csodás helyen. Jól éreztük magunkat, táncoltunk, zenét hallgattunk, finom kagylókat ettünk és csodás borokat ittunk. Picit meztelenkedtünk, hülyéskedtünk néha a tengerparton – emlékezett vissza Cicciolina.

Berlusconi ott sem hazudtolta meg magát: az egy hét görögországi nyaralás alatt nem voltak ritkák az orgiák. Cicciolina pedig ott szembesülhetett vele: a későbbi miniszterelnök valóságos vadállat az ágyban. Cicciolina elmondta, hogy abban az időben Berlusconinak még nem volt televíziós csatornája, de tervezte, hogy vásárol egyet.

Arról beszélgettünk, hogy tévéműsorom lesz, ha csatornát indít. Nagyon jól nézett ki, karizmatikus férfi volt, zselézve hátrafésülve hordta a haját – mesélte Husika. Cicciolinát Berlusconi a parlamentben már nem környékezte meg, de más honatyák igen – a volt pornósztár ugyanis 1987–95 között az olasz parlament képviselője volt. Mesélt arról is, sorra tették neki az ajánlatokat a politikusok. – Hiába vettem fel nyakig zárt kosztümöt, a folyosókon szemeikkel vetkőztettek a politikusok. Volt olyan honatya, aki a fenekemre legyintett, amikor nem látták mások, vagy „véletlenül” hozzám simultak a tömegben. A parlament folyosóján ajánlatokat tettek, néhányuk közönséges szavakat sugdosott a fülembe. Páran odáig merészkedtek, hogy a T. Házban tapogatták meg a fenekem – mesélte Cicciolina, akinek szép emlék ma is a Berlusconival töltött romantikus vakáció.

A botránykirály
Bár Berlusconi, az ingatlanvállalkozóból, későbbi médiamilliárdosból lett politikus már nem fiatal (72 éves), mégis szexbotrányaitól volt hangos az utóbbi hónapokban a világsajtó.

Bezselézett, hátrafésült hajat hordott a 70-es években

Kiderült, hogy az olasz kormányfő szicíliai villájában és római rezidenciáján is valóságos orgiákat szervezett, meztelen lányokkal és barátaival: az egyik ilyen partiról készült lesifotón például Mirek Topolánek volt cseh elnök is látható — mégpedig női társaságban, meztelenül. Az olasz sajtó felvetette: Berlusconi fizetett is a lányok szolgálataiért, de ezt a miniszterelnök tagadta.

Blikk

2009.07.01. 20:35
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: