HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Megbánják a szexet

Egy új amerikai felmérés szerint 10 emberből legalább 7 megbánja az egyéjszakás kalandot, reggelre fogalma sincs, ki az az illető, akivel heves, vagy még rosszabb, ha semmilyen orgazmust nem élt át. A tanulmány aktuálisabb nem is lehetne, nyáron, különösen a hét végi bulik után nagy számban fordulnak elő ilyen helyzetek.

A legmeglepőbb azonban az volt, amikor kiderült, hogy a nők között jóval nagyobb arányban bánják meg a felelőtlen, általában jó néhány pohár szeszes ital felhajtása után létesített szexuális kapcsolatot.

A nőkben űr támad, haraggal és lelkiismeret-furdalással élik meg az ilyen eseteket. Csak ront a helyzeten, ha még orgazmust sem értek el, ekkor jogosan teszik föl maguknak a kérdést, ki fekszik itt mellettem, és mire volt ez jó valójában?

Kivételek persze vannak, hiszen a férfiak között is előfordul olyan, akit lelkileg megvisel egy ilyen együttlét. – A női kéjérzet után termelődő oxitocin nevű hormon váltja ki ezt a kellemetlen érzést – magyarázta a jelenséget Ian Kemer szexológus a FoxNews híradójában.

– A természet így védi a nőket a tartalmatlan kapcsolat ellen, testük így figyelmezteti őket egy jobb kapcsolat keresésére, amelyből gyermek is születhet. Nem véletlen, hogy ugyanez a hormon szabadul fel szüléskor is, hiszen szervezetük az anyaságra van „beprogramozva”.

Blikk

2009.06.29. 12:04
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: