HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Gyémántköves gyűrűért kelt el Geronazzo teste

Két hétre szólt a kampány, ennek értelmében múlt héten lezárult a cserebere.hu aukciós oldalon Geronazzo Maria testéért folytatott küzdelem [1]. A könyve által [2] nagyszájú nőként megismert, de a köztudatba igazából csak pornófilmje által [3] berobbant asszonyt saját bevallása szerint a jóindulat vezérelte, hogy áruba bocsássa testét. A cseretárgyakat ugyanis jótékonysági célokra fogja felajánlani, de első körben azért saját magának is kiválasztott pár csecsebecsét. Most már csak abban reménykedik, hogy a licitálók nem csináltak belőle viccet.

Tart az ízléstelen tréfától

„A testemért felkínált dolgok közül három nyerte el igazából a tetszésemet: a gyémántkövekkel kirakott gyűrű, a Prada szandál, és a Nokia érintős telefon tulajdonosai lehetnek azok, akik megismerhetnek engem egy romantikus vacsora keretein belül" – mesélte Geronazzo, akinek nem jöttek be az olyan felajánlások, mint például egy agyonrágott grafitceruza, vagy egy kalap szar. „A szervezők ezek után értesítették a licitálókat arról, hogy ezek a tárgyak kerültek kiválasztásra, de válasz még nem érkezett. Így még nem tudom, hogyan tovább. Természetesen nem ezeket fordítom majd jótékonyságra, azok a többi felajánlott dologból kerülnek majd kiválasztásra."

"Egyelőre ezzel a hárommal találkozom, de itt nincsenek ám kötelező dolgok. Nem kötöttem olyan üzletet, hogy egy éjszakát is köteles vagyok bármelyikkel is eltölteni. Aztán, ha valamelyik tárgy gazdája mégis szimpatikus lesz nekem, soha nem lehet tudni, bármi megtörténhet" – szőtte a terveket Magyarország legnagyobb szája, és hozzátette, meri remélni, hogy nem csak ízléstelen tréfáról van szó, és tényleges a felajánlás.

A szabályok értelmében a felkínálástól visszalépni egyébként tilos, így a mókás kedvű licitálók akár meg is szívhatják, ha mégis ódzkodnának az asszony testközelségétől – aki nem véletlenül tart az újabb átveréstől: első könyvének menedzsere lelépett a pénzzel együtt, és a pornófilmje körül is érlelődik egy feljelentés az anyagiak miatt.

Ingyen volt a gang-bang

„Még most kétséges, mi lesz ennek is a végimenetele, hiszen nem akarok minden áron pereskedni, de szörnyű, hogy aki csak tudja, kihasználja a jóindulatomat. Novemberben küldte el az ügyvédem a levelet a svájci cégnek, akivel a szerződést kötöttem, és csak három hete kaptam meg a választ. Elszámolásokat vártam, hónapokra felosztva, hogy hányan töltötték le a filmet. Ehhez képest csak annyit írtak, hogy még a film költségét sem termeltem meg, mindössze 300 ezer forintot. Az egészben az zavar, hogy velem, aki szolgálatkész vagyok, pontos vagyok, profin végzem a dolgom, így viselkednek" – panaszkodott, és hozzáfűzte, hogy a dolog azért sem olyan egyszerű, mert ha mégis bírósági úton akarja behajtani az őt megillető összeget, akkor Svájcig kell mennie.

„Gyakorlatilag ez úgy néz ki, hogy ingyen megcsináltam ezt a filmet, sőt, még én fizettem 220 ezer forintot, hogy beszálljak a költségekbe. Mindemellett reklámoztam Kovit, és még az imidzsemnek is annyi lett jó hosszú időre. Az emberek ellenem fordultak, mert végképp nem értették, hogy mire volt ez jó. Én a pénzért vállaltam el a filmezést annak idején – semmiképp nem azért, hogy magamat mutogassam. Az ajánlatuk csábító volt, és mivel az egész világhálóra felkerült a produkció, azt hittem, lehet keresni vele. Hatalmasat kellett csalódnom."

index

2009.06.29. 10:23
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: