HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Jordan mintaanyából partiállat szajhává vedlett Ibizán

Biztos volt, aki mindig is az eszéért és a személyiségéért szerette a most épp válófélben lévő modell [1]t, aki azért hajlamos volt feltűnő és vitatható összeállításokban megjelenni [2], ha bulizni indult, vagy valamely nevével fémjelzett termékét vagy könyvét népszerűsítette. Ibizai tartózkodása alatt azonban Jordan, azaz Katie Price teljes bedobással próbálja felül- vagy inkább alulmúlni eddigi életművét.

Az egyik helyi klubban pár napja részegen kötözködő [3] modell szorgalmasan járja a sziget szórakozóhelyeit, és ha nem is mindig csinál balhét, azért minden egyes alkalommal újabb ordenáré göncben jelenik meg. A már ismert áttetsző, bugyivillantós türkiz ruhát vasárnap egy aranyszínű fürdőruhaszerűségre cserélte, amit egy hajpántként funckionáló fonattal fejelt meg. A tévésorozat Xenájára [4] emlékeztető jelmez alsó része ráadásul nem igazán feszült mindenhol, ahol kellett volna neki, ezért egy-egy merészebb mozdulatnál szinte teljesen be lehetett látni a holmi alá.

Ijesztő Jordan pasijának lenni

A háromgyermekes anyát vasárnap este egyébként több férfimodellel együtt legújabb szerzeménye, Anthony Lowther is elkísérte a BoHo klubba. A Daily Mail információi szerint a modellt és Lowthert többször is látták együtt az utóbbi pár nap alatt, egyszer például egy hotelszobából távoztak közösen. Az aznap este épp ágyékkötőben parádézó férfi elmondta, hogy nagyon jól érzi magát a hírességgel, aki szerinte egy "szexis és kedves csaj", de azt azért egy kicsit ijesztőnek találja, hogy egy párnak tartják őket.

A mostanában a hálószerű felsőrészekre izguló Jordan a másnap reggel tízig tartó bulizás előtt egyébként elment San Antonio egy tetoválószalonjába, hogy megbeszélje, hogyan tüntethetné el férje nevét a csuklójáról [5]. Ezután ellátogatott a melegek által közkedvelt városrészbe és betért egy szexboltba is, ahol megvásárolta az előbb említett aranyszínű holmit pár játékszerrel egyetemben – állítja a Sun.

Vasárnap aztán visszatért a tetoválószalonba, de a tetoválás sorsa azóta is homályba vész, mivel egy órával később ezzel a pazar, győzikemintás-rózsaszín fodros fürdőlepedővel a csuklóján lépett ki onnan. Mindez persze nem lett volna érdekes, ha mindehhez nem egy rózsaszín pókhálót ölt magára, amit korábban a naptárfotózáshoz is viselt - igaz, ezúttal legalább egy fürdőruhát is viselt alatta.

Szajhás munkaruhák

Akiknek viszont ez a vonal testesíti meg a kívánatos nőt, az örülhet, mivel Jordan egy naptárfotózás miatt utazott a szigetre [6], és a munka közben készült fotók alapján elmondható, hogy hasonló összeállításokban állt a kamerák elé is. Vegyük például az a bébidollnak is beillő, már-már kislányosan szűzies darabot, amely köldökig kigombolva viszont minden szűziességét elveszíti, ily módon azonban különösen alkalmas bimbóvillantásra. Price nyilván ezért sem vett melltartót alá, csupán egy óriási nyakláncot - a két melle közé.

Biztos, ami biztos, a modell a szürke és a pink hálósblúzai alá sem vett fel semmilyen fehérneműt vagy fürdőruhát. Ehhez képest a szalmakalap és a fehér bikini kombinációjával nem is lenne semmi baj, ha nem lógna ki a melltartó alól egy mellműtét jókora hege. Bár Jordan mindig is nyíltan vállalta, hogy hol kisebb [7], hol nagyobb keblet csináltat, azért azt megkockáztatjuk, hogy a naptárban megjelenő fotókon a heg már nem lesz ott.

A virágokkal borított barbirózsaszín bikinifelső szintén érdekes választás Jordan mellméretével: az ilyen dús rátéteket alapvetően a kis mellek optikai tuningjára találták ki a tervezők, Price gigantikus adottságain viszont inkább vicces a végeredmény. Illetve a célnak megfelelően ordenáré.

Fékevesztett vadállat

Peter Andre már házasságuk alatt is kifogásolta, hogy neje milyen sokat iszik és bulizik [8]. A 36 éves énekes szerint Jordan mostanra teljesen elvesztette a kontrollt, és bele sem gondol abba, hogy dorbézolása milyen hatással lehet gyermekeikre – írja a FemaleFirst. „Nem hiszek a szemeimnek. Olyan, mint egy ketrecbe zárt állat, akit hirtelen szabadon engedtek" – nyilatkozta Andre, aki elmondta, ő annak idején nem a Jordan nevű glammodellt, hanem Katie Price-t vette feleségül, de úgy tűnik, hogy a híresség alig várta, hogy újra a régi önmaga lehessen. Pedig jobban tenné, ha összekapná magát, ugyanis a jövő hónapban egy lovaspóló-mérkőzésnek lesz a háziasszonya, és egy hasonló eseményről tavaly már kitiltották visszafogottnak cseppett sem mondható személyisége miatt.

A Daily Mail állítása szerint egyébként maga Jordan is tisztában van azzal, hogy polgárpukkasztó viselkedésével maga alatt vágja a fát, miközben férje a lapokban szinte csak gyermekeivel játszadozva, a tökéletes apa szerepében jelenik meg. A modell szerint Andre mindent meg is tesz annak érdekében, hogy minél jobb színben tüntesse fel magát, és akkor is csak színlelt, amikor pénteken édesanyja társaságában elsírta magát. „Egy év múlva, a válóper után én híresebb leszek mint valaha, őt pedig csak úgy fogják emlegetni, mint Katie Price volt férje" - bocsátkozott jóslatokba a jelenleg inkább a szétcsúszás felé haladó glammodell.

index

2009.06.23. 10:25
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: