HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A mai fiatalok vad orgiái? Vagy csak szimpla szórakozásai?

A szórakozási kultúra megváltozott az elmúlt pár évben. A disco-kat lassan már csak a tizenévesek látogatják. A bárokat is hasonló korúak "lakják". A közönség viszont élvezi a lifeshow-kat a szinpadon!

Napjainkban a fiatalság túlnyomó részének a hétvégi szórakozás a felejtést szolgálja. A fiatalok ma már nem csak a zene mámorában élvezik az éjszaka villódzó fényeit. Szex-hez, drog-hoz, piához nyúlnak!

A felejtés első eszköze általában az ital, amely sajnálatos módon egyre több helyen válik hozzáférhetővé a 18 éven aluliak számára is. A probléma forrása nem maga az alkohol, hanem a „csoportos gondolkodás" egyénre gyakorolt hatása és a fiatal tapasztalatlansága. Nem mindig képesek helyesen dönteni őket noszogató barátaik, lányok vagy idősebb „példaképeik" társaságában. A szülők keresete igen széles palettán mozog, ezért a fiatalok zsebpénzállománya szintén ezt a tendenciát mutatja.

Ma a fiatalok már korán találkoznak a szexuális élet szépségeivel. Sajnálatos módon gyakran erre még csak nem is emlékeznek a pia vagy a drog mámorából kijózanodva. Nem is gondolva arra, milyen veszélyeket rejthet...


nice.hu

2009.06.12. 12:28
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: