HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Nyitott párkapcsolat, örök szerelem, így is működik?

Közel harmincnyolc évnyi zenei karrier, koncertturnék, bulik, orgiák, nagyjából ötezer szerető, mindez Gene Simmons, a KISS basszusgitárosának teljesítménye. Gondolnánk, hogy a legendás rocker több mint húsz éve párkapcsolatban él ugyanazzal a nővel?

Gene Simmons és Shannon Tweed minden bizonnyal a világ legboldogabb nyitott kapcsolatban élő párja. A legendás KISS ötvennyolc éves basszusgitárosának saját bevallása szerint legalább ötezer nővel volt viszonya pályafutása során, ami aligha nevezhető kérkedésnek részéről, sőt, a fenti szám inkább óvatos becslésnek mondható.
A legmeglepőbb azonban az, hogy Simmons huszonnégy éve él boldog párkapcsolatban a még ma is gyönyörű Shannon Tweed-el, és két közös gyermekük is van. A kapcsolatuk titka nem más, mint az, hogy kölcsönösen elnézték egymás félrelépéseit, mindig tudván, hogy igazán csakis egymást szerethetik. Bármily furcsán hangzik is ez, minden bizonnyal így van. Ők ketten sosem kerültek a pletykalapok címlapjára civódásaik miatt, épen ezért nem is voltak érdekesek a bulvársajtó számára. A KISS frontembere a VH1 tévécsatorna egyik műsorának nyilatkozott, ahol őszintén beszélt azokról az időkről, amikor még javában turnéztak. Mint mesélte: „Én sosem csináltam belőle titkot, hogy minden nekem tetsző nőt meg akarok kapni. Mindig is őszinte voltam, és azt mondtam a bandát követő lányoknak, akarlak és imádlak, de ugyanígy akarom a húgod és a nővéred is, ha teszik. Sosem hazudtam egyiknek sem, hogy az ő az egyetlen, az életemben, de az egyetlen igaz szerelmem csakis Shannon volt és lesz, és ezt tudja ős is. Ha összeházasodtunk volna, már biztos nem lennénk egy pár.”

nice.hu

2008.05.28. 11:05
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: