HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Imádják a nôk a spontán szexet

A Women‘S Institute, Nagy-Britannia legnagyobb nôi szervezetének tagjai betekintést engedtek saját szexuális életükbe. Az egyesület, amelynek tagjai arról híresek, hogy meztelenül állnak modellt jótékonysági céllal kiadott naptárokhoz, úgy vélik: a tartós kapcsolat titka a gyakori ölelésben, csókban és a spontán szexben rejlik.
Minden második megkérdezett azt válaszolta: hetente legalább egyszer szeretkezik és közel nyolcvan százalékuk nagyon elkeseredne, ha soha többé nem lenne szexuális kapcsolata.

Még szép, hogy nem vágyom programozott szeretkezésekre – mondta a Borsnak Molnár Anikó. A Való Világ egykori szereplôje úgy véli: nem biztos, hogy egy film után olyan hangulatba kerülne, hogy még lenne kedve a szexhez, különben is nem lehet elôre meghatározni, hogy valaki mikor kívánja meg a párját.
Anikó egyébként úgy véli: a három “titkon” kívül egy tartós kapcsolathoz nem árt a hûség és a problémák megbeszélése sem a felek között.
A lapunk által megkérdezett szexológus teljes mértékben egyetért a nôi szervezet tagjaival.
- Az ölelés a szexen is túlmutató szeretetet jelent, míg a csók azért fontos egy nô számára, mert itt ô is aktív lehet, hiszen a nyelve behatol partnere szájába – magyarázza Dr. Csíky Antal. A szexológus a szexrôl annyit mondott: az ütemezett szeretkezést a kapcsolat gyilkolásának tartja.
- Pácienseim között több olyan férfi és nô is van, akik a naptár szerinti szex miatt ugrottak bele külsô kapcsolatokba – árulta el Dr. Csíky Antal, aki szerint a nôk mindenképpen jobban szeretik a spontán szexet.

Borsonline

2007.09.15. 11:14
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: