HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szuperszex

Használd a kezeid!

„Hogy jól tudja használni a kezeit szex közben, készítsd fel rá, és légy vele nagyon türelmes. Mégis hogy csináld? Mutasd meg neki, hogy mit tegyen, és szavak nélkül add a tudtára, hogy mi volt kellemes és mi volt kellemetlen érzés. A non-verbális visszajelzésnek ez a fajtája nagy segítség lehet a párodnak, aki mindent megtesz azért, hogy örömet nyújtson neked.”

- Paul Joannides

„Amikor a partnered maszturbál neked, kérd meg, hogy húzgálja játékosan a fanszőrzeted. Ez az érzés sok nőt beindít.”

- Cricket Richmond

„Használj párnát. Csúsztass be egyet a csípőd alá, így amikor misszionárius pózban szeretkeztek, kisebb az esélye annak, hogy kicsússzon belőled. Plusz, ha orálisan elégít ki téged, nem fog elgémberedni a nyaka annyira. Illetve megtámaszthatod a fejét és leeresztheted a hátsóját a párnákkal, így jobban fogja látni azt, amikor te a lábai közt dolgozol.”

- Lou Paget

Nagy, nagyobb, legnagyobb Ó-k

„Egy tipp arra, hogy még intenzívebbé tedd az orgazmusotokat, plusz segítsen titeket abban, hogy sokáig tartson. Felkészültnek kell lennie abban, hogy mit fogsz csinálni vele. Mielőtt bármelyikőtök elélvezne, hagyjátok abba a közösülést és váltsatok sebességfokozatot. Így elhúzhatjátok a dolgot, és adhattok egymásnak egy pár perces masszázst. Aztán folytathatjátok. Igyekezz mindig orgazmus-közeli állapotba kerülni, eljutni arra a pontra, így amikor végül elélvezel, az orgazmusod sokkal robbanékonyabb lesz.”

- Debora Peterson

„Használd fel az összes bútort különféle szexuális játékokra vagy helyzetekre. Szexelj a zongora alatt, egy széken az ablakkal szemben. A kapcsolat kezelésén túl olyan erotikus emlékeid lesznek, amik az otthonodat még szexibb környezetté teszik.”

Szex-játékok

„Egy új, lágy, manuális fogkefe lehet a legújabb szex-játékotok, amely mindkettőtök élvezetéről gondoskodik. Kérd meg a párod, hogy a sörtékkel járja végig a melled és az egész tested – a érzés igazán erotikus lesz. Finoman körbe kellene mozgatnia a vaginád területén is, különösen a bejáratnál. Aztán te izgathatnád a testét – fordíts különös figyelmet a mellbimbóira. Habár a legtöbb férfi nem vallaná be (sokan nem is tudnak róla!), a mellbimbója rendkívül érzékeny – egy titkos erogén zóna.”

- Cricket Richmond

„Használj vibrátort. A legnépszerűbb vibrátor a Hitachi Magic Wand, egy lábfejnyi műpénisz egy teniszlabda nagyságú fejjel, amely a vagina külső részének izgatására szolgál. A párok azért szeretik ezt, mert tökéletesen alkalmas előjátékra – egy csodálatos masszásban részesít –, plusz beépíthető kellékként a szeretkezésbe is. Közösülés közben, a szemtől szemben lévő pozícióban, a vessző tökéletesen befér a két test közé. A férfi élvezheti a közvetett vibrálást miközben benned van, te pedig arra használhatod a vibrátort, hogy a csiklódat izgassa.”

- Anne Semans

„Viselj egy hosszú gyöngysort a nyakad köré tekerve – majdnem minden férfi szuperszexinek találja. Csábítóan bontsd ki és vedd le. Finoman vezesd végig a gyöngysort a párod egész testén. Kezd el a fejénél és arcánál, majd haladj szépen lassan a lábujjai felé, de kerüld ki a péniszét, játszd ki a végletekig. Amikor eljutottál oda, tekerd körbe a gyöngyökkel a péniszét és görgesd őket körbe és körbe, s néha szorítsd is a bőréhez.”

- Cricket Richmond

„A jó szex mindig változatos. Hogy ilyen is maradjon, használj különböző tárgyakat az előjátékhoz. Vegyél csokoládészirupot, s kenjétek be egymás testét ezzel. Vagy fogd a mézet és használjátok azt a test különböző részein, majd nyaljátok le egymásról.”

- Cricket Richmond

Egy kicsit perverz


„Mindenkinek vannak titkos szexuális fantáziái. De hogy mond el ezt a másiknak? Mindkettőtök írja le egy cetlire 3 titkos vágyát, és számozzátok be ezeket 1-től 6-ig. Dobjatok fel egy dobókockát, és válasszatok ki egy számot azzal az ígérettel, hogy bármi is álljon rajta, kipróbáljátok. Ő talán azt akarja majd, hogy borotváld le a fanszőrzeted, vagy menj le egy szál esőkabátban a szupermarketbe. Te talán azt szeretnéd, hogy a zuhanyzóban szexeljetek, vagy kössön ki téged. Csak rátok van bízva, hogy mit próbáltok ki, s mit nem.”

- Graham Masterton

„Hívd fel – még ha ugyanabban a házban vagytok is – és telefonszexeljetek. Különös biztonságérzetet nyújt az, hogy nem látjátok egymást, így olyan dolgokat is elmondhattok egymásnak, amit esetleg nem mernél a szemébe mondani. Amikor egymással beszéltek mond el neki, hogy mennyire beindultál attól, hogy a pénisze az eszedbe jutott. Hallani valakit, ahogy leírja, hogy hogyan érez és viselkedik, fantasztikus érzés.”

rtlklub

2007.09.03. 17:34
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: