HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Nevet kell változtatnia a pornósztárnak

Az alkoholproblémákkal küszködő pornószínésznő ellen hitelrontás miatt indított pert a pop-díva, az ugyanis a minden tekintetben igyekezett kihasználni a hasonló művésznév jelentette előnyöket, amivel nem kevés kellemtelenséget okozott neki.
Mary elvesztette a pert, így kénytelen új nevet választani magának és a mögötte álló promóciós cégnek egyaránt, sőt úgy gondolja, hogy stílust is kell változtatnia. Ez azt jelenti, hogy innentől kezdve más jellegű filmekben – de természetesen a pornó műfajon belül – fog szerepelni mint eddig.
A hidrogénszőke pornódíva korábban azzal borzolta az amerikai honpolgárok kedélyeit, hogy három éve jelöltette magát Kalifornia állam kormányzójának az akkor zajló választásokon.
A programjában természetesen a férfi szavazókra próbált hatni a nagyobb szexuális szabadság ígértével, de mint köztudott a választást végül Arnold Schwarzenegger nyerte.
Mary jelenleg erősen próbál leszokni az alkoholról, mégpedig úgy, hogy minden buliba egy testőr követi, melynek az is a feladata, hogy kivegye a kezéből az poharat, ha kísértésbe esik.

nice.hu

2007.02.12. 13:44
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: