HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szex nélkül nincs házasság?

Az egyik legújabb felmérésből viszont kiderült, vannak párok, akik szex nélkül is nagyon boldog házasságban élnek. Gyakran adódnak olyan élethelyzetek, amikor sem a férfi, sem pedig a nő nem kívánja a szexet. Ilyenek például munkahelyi gondok, anyagi problémák, egy közeli hozzátartozó elvesztése, kisbaba születése. Sokszor pedig hormontevékenységi változások állnak a szex éhség csökkenésének hátterében. Egy nőnek ugyanis nagyon nehéz összeegyeztetni, hogy nappal anya legyen, éjszaka pedig szenvedélyes szerető.
A felmérésből viszont az is kiderül, gyakran a férfi az, akik nem kívánja a szexet. Hiszen nem vagyunk egyformák, így nem lehet általános normát húzni a szexuális szokásainkra sem.
Előfordulhat, hogy két olyan ember kerül össze, akiknek alacsony a szexuális késztetése, sok egyéb elfoglaltság, tevékenység tölti ki életüket. Ha ez már kezdetben így van, az évek során akár teljesen eltűnhet kapcsolatukból a szexualitás. Ha ez az életforma őket kielégíti, felesleges a gyakoribb szexre ösztökélés.
A probléma akkor van, amikor valamelyik felet nem elégíti ki a rendszertelen nemi élet. Ilyenkor javasolt segítséget kérni, akár egy szexuál - pszichológustól akár egy házassági tanácsadótól. A lényeg, hogy meg kell próbálni közeledni egymáshoz és helyreállítani az elromlott szexuális kapcsolatot.

nice.hu

2006.12.19. 14:18
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: