HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Az önkielégítés a jó szex kulcsa

A konzervatív Adam Holloway állt elő az "őrült" ötlettel az egészségügyi szolgálat vezetőségének, és egy éjszaka alatt meg is valósította azt.

"Ha ez az ára annak, hogy megkíméljünk sok embert az esetleges orvosi költségektől, akkor miért ne?" – mondta Adam Holloway.

A tanácsokat az olvasók a "Formában 2006" cím alatt találják.

Íme néhány ízelítőül:

A szakemberek szerint az orgazmust mindenki másképp írja le. Van, aki bizsergető érzésként jellemzi, a szerencsésebbek óriási robbanáshoz hasonlítják. Sokan vannak azonban, akik csak ritkán, vagy esetleg soha nem tapasztalják meg ezt az élményt. Nekik próbál segítséget nyújtani az oldal.

Az első lépés afelé, hogy megismerjük vágyainkat, ha felfedezzük saját testünket. Aztán hagyjuk, hogy a partnerünk is profitáljon az általunk tanultakból.

Az önkielégítéshez először is nyugodt feltételeket kell teremteni.
Lazítsunk, vegyünk mély levegőt, hogy átjárhassa az oxigén minden porcikánkat! A megfelelő körülményeken nagyon sok múlik.

Ami a legfontosabb: soha ne akarjunk görcsösen a csúcsra jutni! Nem az orgazmus a szex legfőbb célja. A lényeg a szerelem, a gyengédség és a meghitt együttlét.

A partnerrel való kommunikáció is elengedhetetlen. Hacsak nem gondolatolvasó a párunk, nem fogja másképp kitalálni, mivel tehetne bennünket boldoggá. Meg kell tanulnunk beszélni a vágyainkról!
Ha gondot okoz szex közben a beszéd, első lépésként az is elég, ha sóhajokkal és nyögésekkel hozzuk a kedves tudatára, ha valamit jól csinál.
De mindenképp legyünk nyitottak a kommunikációra! Minél többet beszélgetünk, annál kellemesebb lesz az együttlét.

A szexuális segédeszközök ugyancsak kiváló módot kínálnak arra, hogy elmélyítsük a bizalom, az öröm, és az intimitás szintjét kapcsolatunkban.
Előfordulhat azonban, hogy nem tudjuk, hogyan is hozzuk szóba a témát partnerünk előtt. Legyünk kíméletesek, és mindenképp biztosítsuk őt arról, hogy vele együtt, nem pedig helyette szeretnénk használni a "játékszert". A piacon rengetegféle segédeszközt lehet találni. Legjobb, ha együtt választjuk ki azt, ami mindkettőnk szimpatikus. Ha esetleg az első alkalommal mégsem sikerül a legmegfelelőbbre rálelni, ne adjuk fel!
Próbálkozzunk újra!

Egy jó tanács: soha ne felejtsük el alaposan megtisztítani játékainkat használat után! Sőt, használat közben se, ha azt a test más-más régiójában szeretnénk használni.

Ilyen és ehhez hasonló praktikákkal garantáltan izgalmasabbá tehetők a hullámvölgybe került kapcsolatokat is.

A szolgálat vezetősége nagyon reméli, hogy sokaknak hoz "megkönnyebbülést" az oldal.

rtlklub

2006.02.11. 19:31
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: