HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Kreativitás az ágyban is

A cikk írói szerint a mûvészi hajlammal megáldott kreatív emberek nemcsak jobbak az ágyban, hanem aktívabbak is mint a hétköznapi átlag, elméletüket kísérletekkel és a múltból vett példákkal is igazolták.

Olyan hírességek magánéletét vették példának, mint Salvador Dali, Picasso illetve Byron, az õ mûvészetüket ugyanis igen nagymértékben befolyásolta a szexualitás, és aktívabbak is voltak ezen a téren, mint a körülöttük élõ átlagemberek. Ez annyiból is érthetõ, hogy az ilyen érdekes egyéniségek vonzzák az emberek figyelmét, könnyen találnak párt maguk számára, és szinte egész biztosan felszabadultabbak, ötletesebbek a szexben is.
A kreativitás és a vonzerõ, illetve a szexuális teljesítmény közti összefüggést ezután egyetemisták közt végzett felméréssel igazolták, az eredmény az elméletet igazolta.
Mint kiderült, a mûvészeti szakos, illetve mûvészeti szakot is végzõ diákok szexuálisan majd kétszer aktívabbak mint a más tárgyakat hallgató társaik, több partnerük van, és jóval elégedettebbek a saját szexuális életükkel.

nice

2005.12.06. 13:43
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: