HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Hányszor egy héten?

Felmérések szerint a magyarok átlagosan heti négy alkalommal élnek nemi életet, de ezek az adatok a szakemberek szerint nem valósak. A megkérdezettek inkább azt mondták, hogy mennyiszer szeretnének szeretkezni, és nem hogy mennyi a valós ebből.

A magyarok egyharmada szerint a legjobb szeretők vagyunk a világon, ami lehet igaz is, ha arra gondolunk, hogy milyen sok országban szeretik a temperamentumos magyar nőket. De ha a férfiakat nézzük, ott már a magyar fiúk mellett az olasz és a francia férfiakat is sóvárogva nézi a női nem tábora.

A felmérésből az is kiderült, hogy mi magyarok elég megbocsátóak vagyunk, ha hűtlenségről van szó. A megkérdezettek fele megbocsátaná, vagy megbocsátja az „egyszeri” félrelépést. Ez talán már azért is van, mert nem csak az urak szeretnek egy-egy kis kalandba bonyolódni, ma már a hölgyek is engedékenyebbek egy flörtölő férfival szemben.

Ezért hölgyek, urak, vegyék a bátorságot, és kezdeményezzenek, hisz tombol a nyár, és a heti átlag szexuális életet illő mindenkinek tartania.

nice

2005.08.25. 22:55
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: