HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexgátlók

A bársonyos bőr öltöztet, így nem kell sokat gondolkodnod azon, milyen szerkót vegyél fel a lepedőakrobatikához. Szabadulj meg minél gyorsabban ruháidtól és gátlásaidtól, és máris elkezdheted a világ egyik legkellemesebb foglalatosságát, a szexet. Még a legapróbb ruhadarabokat is ráncigáljátok le egymásról, zokniban szeretkezni elég lankasztó, még akkor is, ha fázós vagy. A vágy felpezsdíti véredet, így nem kell félned attól, hogy kezeid és lábaid jéghidegek maradnak. A zoknin kívül a másik antiszexi ruhadarab a fehér bokszeralsó.

Az igaz férfi sose akar kevesebb szexet, mint te! Szuperaktív, még egy derékfájás sem tarthatja vissza a heves ágyjelenettől. Szívesen szárnyal veled, ám annyira nincs elszállva, hogy az óvszerről megfeledkezzen. A pasik pasija az első hancúr után sose teszi fel a következő kérdést: „Na, milyen voltam?” A kellemesen elfáradt csajok ilyenkor leginkább arra vágynak, hogy simogassák, megöleljék, csókokkal kényeztessék őket, ezért Uraim, elaludni ilyenkor nagyon csúnya dolog.

Az okos pasi tudja, hogy bókokkal sok mindent elérhet, de azzal is tisztában van, hogy a szép szavak minimum 80 százalékát illik komolyan gondolni. Nemcsak teljes harci díszben, hanem frissen ébredve, smink nélkül és kócosan is szépnek és kívánatosnak találja párját. Adj hangot lelkesedésednek, mert ez nagyon jólesik a gyengébbik nem képviselőinek! A bókoktól egyszerűen leesik rólunk a bugyi, és máris kezdődhet minden elölről, vagyis a párnacsatától.

rtlklub

2005.08.06. 00:04
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: