HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexis cuccok........

Miben megyünk el a randevúra? Az idősebb és a fiatal, a duci, vagy a vékony más és más fehérneműt ölt, amikor arról a bizonyos éjszakáról, vagy a kihűlő hitvesi ágy újra felmelegítéséről van szó. Aki fél egy merészebb holmit viselni, annak is érdemes végigfutni kedvcsinálónkat az intim öltözködésről.

Minden testalkathoz!
A színes alsóneműk minden testalkaton jól mutatnak. A 200 kilós nőn éppen olyan mutatósak lehetnek, mint a kórosan soványon. A testalkatunk elfogadásához, a has, a fenék, vagyis a „szégyenletes” testrészek tudatos megismeréséhez és felvállalásához segítenek hozzá ezek a fehérneműk. Természetesen egy molettebb nő választhat hosszabb felsőket, kombinét, olyan alsót, mely éppen hogy kiemeli, megtartja felemeli a fenék boltozatát. A dús idomok nagyon sok férfit vonzanak, érdemes őket megfelelő módon „csomagolni”, nem pedig elrejteni őket. A vékony, alig-keblű nőket pedig a párnázott, szivacsos bugyik és melltartók széles skálája hívogatja, csak válogatni kell.

Minden életkorban!
Ha azt mondom: öreganyám bugyogója, mindenki ugyanarra a meleg, száras, rózsaszínű, tundra bugyira gondol, ami olyan sokáig az idős, fázékony nők férjrettentő kelléktárának elengedhetetlen része volt. A korosodó férjek amúgy is fáradó libidójára úgy hatott egy-egy ilyen holmi, mint az érett banánra a tűző napsütés. A mai hölgyek azonban megőrizhetik vonzerejüket, ha elég bátran tudnak olyan holmikat válogatni, melyek ápolnak és eltakarnak. A fésülködő köpenyeket, az elegáns ágykabátokat, a hosszított fazonú selyem kombinékat és a pici száras, finom anyagból, selyemből és bársonyból készült intim ruhadarabokat szinte nekik találták ki. Ugyan ezeknek az ára eléggé magas, de legalább egy váltás garnitúrát érdemes beszerezni belőlük azokra a napokra, amikor egyértelmű jelzést adnának párjuknak arra, hogy ideje akcióba lendülni.

Az örök szexis tanga
A tanga bugyi és a madzag-melltartó többnyire csak a tökéletes alakú, arányos, fiatal nőkön mutat jól. Sokan idegenkednek is tőle, mivel bevág. A férfiak legtöbbje azonban ezt tartja a legszexisebb alsóneműnek. Aki valóban hódítani akar, érdemes egy jól szabott fehérneműt keresnie, a jól bevált hétköznapi fehér pamut tundrabugyogó helyett. Az olcsó, kínai-piaci holmik között csak ritkán bukkanunk ilyen kincsre.

Szexisnek érzem magam
Amikor a nő szexisnek, csábítónak érzi magát egy ruhában, úgy is tud viselkedni. Ha a tükör előtt öltözik fel, ha tudatosan készíti fel a testét erre a nagy alkalomra, sokkal kevésbé szégyenlősen, bátrabban, magát vállalva bújhat az áhított férfi ölelő karjába.
Érdemes azonban óvatosnak lenni, mert a nő lehet, hogy az évszázad szexére készül, megveszi a legmesésebb komplét, amit a fehérnemű boltban kapni lehet, a legdögösebb harisnyával, a báli cipőjével, gyertyás vacsorát készít illatosít és szépít, de a férj mindebből csupán a jelmezt látja meg. Ha ilyenkor nevetni kezd, a nő egész napos erőfeszítései kútba esnek és egy életre lemegy a kedve mind a fehérneműtől, mind pedig a csábítástól, a férj pedig továbbra sem érti majd, hogy mi a baj az asszonykával. Maga a „jelmez” kevés. Viselni kell, és a viselését a tükör előtt lehet megtanulni, még a nagy bevetés előtt. Mielőtt elindul az offenzíva, esetleg érdemes a szerzeményt „véletlenül” elöl hagyni, hogy a férj a lelke mélyén számíthasson a dologra. Még így is meglepetés lesz, ha a nő ügyesen készül fel.

Szexisen a tükör előtt
Amikor kicsike kislányok voltunk, mindannyian pontosan tudtuk, hogy a szépségünket a tükör előtt forgolódva tanulhatjuk meg. Egyszerűen felhúztuk a mami cipőjét, és néhány selyemsállal forgolódtunk a tükör előtt. Ilyenkor nagyon tetszettünk magunknak. Hová lett ez az érzés? Ma már lehet, hogy ha tükröt látunk, inkább a másik irányba fordítjuk a tekintetünket, „látni sem akarjuk” azt a hájas/gebe nőszemélyt, aki szembe jön az áruház kegyetlenül talpig mutató tükrében. Keressük meg magunkban azt a valamikori kislányt és álljunk a tükör elé úgy, ahogy egykoron ő állt. Fehérneműben, vagy a nélkül. Szeressük meg saját testünket olyannak, amilyen, hogy mások is szerethessék ilyennek.

Ha ez sikerül, a legszexibb fehérneműt is könnyedén viselhetjük majd, akár a ruha alatt is, és a lelkünkből sugárzik majd: Szexis vagyok!

[LHP.HU]

2005.05.04. 03:31
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: