HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A kőbányai vasútállomáson szexelt a leszbikus pár

Budapest - Az sem dicséretes, ha valaki wc-nek használja a köztereket, ahogy az sem, ha szexuális vágyait elégíti ki mások szeme láttára. Mindkettőből akadt már elég botrány, most viszont olyan videó került elő, melynek merész hősei ötvözik a két ízléstelenséget.A meghökkentő amatőr pornófilmben két fiatal lány szerepel, akik a Kőbánya-alsó megállóhelyet szemelték ki a forgatás helyszínéül. Járókelők jönnek és mennek, van, aki percekig elmélázik a nem mindennapi látványon és akad, aki egy gyors, megvető pillantás kíséretében próbál mihamarabb minél messzebb kerülni az eseményektől. Eközben a két lány, zavartalanul kényeztetik egymást, mintha megszűnt volna körülöttük a világ. Az orális szexszel és pisiléssel tarkított felvételek alatt csak a megálló hangosbemondója emlékeztet, mindez tényleg megtörténik.- Személyvonat érkezik Cegléd felől, a peronon kérjük vigyázzanak - mondta a hangosbemondó. Az eset nem egyedi, szinte gomba mód szaporodnak a hasonló videók.

Szilágyi Gyula szociológus szerint az egyre szaporodó esetek hátterében sokszor az alkohol, a kábítószerek hatása áll, de arról a tényről sem szabad elfeledkeznünk, hogy felmérések szerint a nők 55 százaléka kifejezetten izgatónak tartja, ha meglesik, figyelik őket szex közben.

– Nem hiszem, hogy ez szokássá válna, bár tény, hogy egyre gyakrabban fordul elő. Minden esetre a mai fiatalok már nem tekintik annyira tabunak a szexet, amire a társadalom különbözőképpen reagál - vallja a szociológus.

Egy másik szakember viszont kifejezetten aggasztónak tartja a fent említett tendenciát. - Liberális, szabados szellemű világban élünk, a fiatalok úgy érzik, hogy a nyilvános szexszel bizonyíthatják, ők maguk is milyen felszabadultan élik meg a nemiséget. Ez polgárpukkasztás, dacos viselkedés, ami azt mutatja: fel merjük rúgni a morális értékeket. Ez azonban egy rossz irány, ugyanis csak idő kérdése, hogy ezek az emberek kiégjenek, üressé váljanak – vélekedett Rusz Edit szexuál pszichológus.

Osztozik ebben a gondolatban Kovi is, a legismertebb magyar pornórendező, aki szerint ennek a műfajnak egyáltalán nincs helye az utcán.

Az esetről megkérdeztük a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, lapzártánkig azonban nem kaptunk választ arra a kérdésre, hogy ilyen esetben indult-e eljárás a videó szereplői ellen.

Blikk.hu

2010.11.14. 22:47
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: