HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Kéjgyilkos járja az országot

Ha bebizonyosodik, hogy ugyanarról a személyről van szó, akkor nem kevesebb mint nyolc nő élete szárad az ismeretlen lelkén. Mind Ausztriában, mind Magyarországon fontos főutak mentén találták meg az áldozatokat, akik egytől egyig szegény sorsú éjszakai pillangók voltak.
Idehaza elsőként júniusban csapott le a gyilkos: a 4-es főút Debrecen-Pallagi leágazásánál szedett fel egy 24 éves lányt, aki a közeli bokrokban űzte az ipart. Itt is lelte halálát.„Ismertük őt. Budapesten dolgozott, aztán hazament a családjához" – mesélte az áldozatról Földi Ágnes, a szexmunkások szószólója. A gyilkos két hónapig bírta vér nélkül, aztán újra támadt, ezúttal Jász-Nagykun-Szolnok megyében. A Karcag felé vezető út mellett egy tócsában feküdt a közeli parkolóban dolgozó Eszter. Szegény lány Bucsáról járt át pénzt keresni a testével.

A rendőrség komolyan veszi a fantom üldözését. „Jelenleg az áldozat ismeretségi körének feltérképezése zajlik. Hatvan embert már kihallgattunk, és szakértők is segítik a nyomozást. Az ügy felderítésére külön nyomozócsoport alakult" – mondta Pásztorné Kovács Ágnes, a megyei rendőrség szóvivője.

Legutóbb október elején hallatott magáról a rém, akkor a Lakitelek melletti erdőben ölt meg egy 18 éves csongrádi prostit. Egy héttel később találták meg a félig elásott holttestet.

„Vizsgáljuk, hogy van-e összefüggés a jászsági, a hajdúsági, a Bács-Kiskun megyei gyilkosságok között" – erősítették meg Debrecenben. Mivel kiemelt ügyről van szó, az országos szervek is nyomoznak az ügyben.

Az osztrák hatóságok szerint akár a határ mentén történt, máig felderítetlen gyilkosságsorozathoz is köze lehet a friss prostiöléseknek. A helyszínek – kis kitérőkkel – egy Románia felől Ausztriába tartó sofőr útvonalába illenek.

„Lehet persze kamionsofőr, utazó ügynök vagy bármi más. Feltűnően nagyok a távolságok, a sorozatgyilkosok általában a saját környékükön portyáznak. Gondoljunk csak a balástyai rémre, ő sem ment messzire – emlékeztetett Kovács Lajos egykori legendás nyomozó.

– Az ilyen ember vagy azért öl, mert nem akarja kifizetni a szexet, vagy azért, mert aberrált. Láttunk már olyan sorozatgyilkost, aki a beteg elméjével elhatározta, hogy megtisztítja a világot a mocsoktól. Előfordulhat, hogy szexuális örömet okoz neki az öldöklés" – mondta a nyugalmazott ezredes.

Az Alsó-Ausztriában vadászó gyilkos különösen brutális: cseh áldozatának például mindkét karját levágta. Azt a magyar hatóságok nem árulták el, hogy az alföldi lányokat milyen módon ölték meg. „Viszonylag könnyű kiszúrni, ha ugyanaz a kéz felelős a gyilkosságokért. Ilyenkor a nyomozók azt figyelik, hogy ugyanabban a napszakban, ugyanolyan eszközzel végeztek-e a prostituálttal. Ha egyazon személyről van szó, akkor valószínűleg hasonló áldozatokat néz ki magának" – mondta Kovács Lajos.

Földi Ágnes szerint a félreeső helyen dolgozó lányok kiszolgáltatottabbak, mint akik szobán fogadják a klienseket.

„Mi mindig azt javasoljuk nekik, hogy ne menjenek el azzal, akivel kapcsolatban rossz előérzetük van" – magyarázta az érdekvédő. A lányok félnek, hiszen senkinek sincs a homlokára írva, hogy sorozatgyilkos. Sőt a tapasztalatok azt mutatják, hogy azokról derülnek ki szörnyű titkok, akikről a legkevésbé gondolnánk.

Blikk.hu

2010.11.01. 16:02
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: