HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Kötelező az orális szex

Kezdjük mindjárt a legfontosabbal: legyenek a szeretkezések rendszeresek és gyakoriak. Bizonyos, pontosan meg nem határozható életkor alatt a férfi ak többsége a heti háromszori alkalmat tartja elegendőnek, illetve a minimumnak. Ha az ön igénye ettől eltér, próbálja meg vágyait közös szintre hozni partnerével.

De hagyja magát elcsábítani akkor is, amikor más tervei voltak az este (reggel) hátrelévő részét illetően. Vélhetően nem fogja megbánni, őt viszont nem fogja megbántani akkor, amikor mégis nemet mond. Az így kialakított, kölcsönösen elfogadott és megélt ritmus az egyik biztosítéka annak, hogy a szex évek múlva is jól működjön. A másik az orális kényeztetés.

Egy férfi számára elengedhetetlen kelléke, mozzanata az ölelkezésnek. Idegenkedésén és tartózkodásán sokat segít a férj vagy a barát alapos tisztálkodása, vagy egy gyümölcsös óvszer. Ez utóbbi a gyönyör pillanatában is túllendíthet a nehézségeken. Persze nem kell idáig feltétlenül eljutni: az orális praktikák jó szolgálatot tesznek az előjáték során is. Nemcsak ezen a téren érdemes a megszokottnál kissé aktívabbnak lenni: azért, hogy az intim pillanatok valóban két ember együttlétéről szóljanak, mindkét félnek tennie kell.

És hát mi másról szólna a szeretkezés, mint a szenvedélyről, amely önben is tombol: engedjen utat neki. Vegye kezébe az irányítást, kezdeményezzen, és veszítse el bátran a fejét! Mindez hozzásegítheti önt a spontaneitáshoz, ahhoz, hogy el tudja magát engedni, és a jól bevált gesztusokon és mozdulatokon kívül mást is adjon: leginkább önmagát, amely egy szerelmes férfi számára, akinek lelkével és testével is törődnek, maga a csoda. VB-információ

blikk.hu

2010.10.24. 20:31
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: