HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Tények és tévhitek a péniszről

A férfipopuláció csupán 6 százalékának van szüksége extra nagy méretű kondomra a védekezéshez, derült ki az óvszergyárak kimutatásából. Más szóval a pasik nagy része kamuzik!
A pénisznek természetesen sötétebb a színe, mint a testnek, melyről lóg. Hogy miért? Mert több benne a melanin pigment.

Egy urológusok segítségével készült tanulmány kimutatta, hogy az átlagos, merev állapotú pénisz hossza 12,9, körmérete pedig 11 cm. Kivéve, ha egy chatszobában vagy. Ott duplázódnak az értékek.Az amerikai férfiak 80 százaléka körülmetélt hímtaggal büszkélkedhet, még ha az amerikai gyermekgyógyászati akadémia szerint orvosilag ez nem is szükséges beavatkozás.

A pasiknak tényleg elkékülhetnek a heregolyóik, ezt pedig a vér pangása okozza a herék ereiben. Ha már azzal fenyeget, hogy elkékülnek a labdái, ha hamarosan nem jut a csúcsra segítségeddel, igaza van! Azonban ez koránt sem olyan gyors módja a gyógyulásnak, mintha felkeres egy orvost, aki meleg zuhanyt és aszpirint javasol majd neki.

Egyáltalán nincsen semmiféle kapcsolat a cipő- illetve orrméret és a pénisz mérete között. És van egy rossz hírünk: semmi kapcsolat nincs a pénztárca vastagsága és a hímtag nagysága között sem.

Blikk.hu

2010.08.12. 12:42
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: