HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Edina: Megvédett az anyukám!

BUDAPEST — Kritikus szemmel nézte végig a róla megjelent képeket Molnár Edina (26), a Blikk szépe verseny tegnapi címlaplánya.

Bár a fotók nagyon tetszettek neki, azért talált magán hibát. Az értékesítési vezetőként dolgozó fiatal lány nem árulta el munkahelyén, hogy szerepelni fog a lapban, de a barátai persze tudtak róla. Az első gratuláló mégis az édesanyja volt.

– Már kora reggel hívott, és nagyon örült a cikknek is; valóban arra nevelt, hogy a jég hátán is megéljek, és ez sikerült is neki – mesélte boldogan Edina, aki előre megfogadta magának, hogy nem törődik a hozzászólásokkal, még csak el sem olvassa őket, de anyukája oldalát furdalta a kíváncsiság, hogy mit szólnak az ő kislányához.Nem bírta ki, hogy ne olvasson bele, és ő is kommentálta. Visszaírt az egyik nem túl kedves hölgynek, pedig anyura egyáltalán nem jellemző a kakaskodás. Én pedig kiírtam a Facebookon az üzenőfalra, hogy milyen büszke vagyok rá – tette hozzá a szőkeség.

Edina minden téren maximalistának tartja magát, így nem elégedett meg a Blikk tavalyi szépségversenyének dobogós helyével, azért indult ismét, mert mindenképpen győzni szeretne.

– Képtelen vagyok csak egy dologgal foglalkozni. Mindenben igyekszem a lehető legjobb szintet elérni – magyarázta Edina, akit a Blikk szépe 2010 versenyben a kihívások mellett azért a fődíj is motivált. Hiszen a nyuszis magazin fotózása és az egymillió forint ezernyi újabb kaput nyitna meg előtte.

Blikk.hu

2010.07.16. 12:16
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: