HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Lenkei Viktória: A playmate-ek 90%-a kurva (videó)

A Playboy Lenkei Viktóriát, a 2006-os playmate-választás győztesét tette a júliusi címlapra, ami azt is jelentheti, hogy bár keresnek, nem találnak egy újabb Liptai Claudiát, meg azt is, hogy válság van, és nem tudják megfizetni az ismertebb neveket. Azt az egykor súlya miatt cikizett playmate is megerősítette, hogy a gazdasági recesszió a férfimagazinnál is érzékelhető, de azt nem tudtuk meg, hogy mennyire fáj. A 28 éves Lenkei Viktória azt is elpanaszolta, hogy a négy évvel ezelőtti választás óta nem kereste meg a Playboy vezetősége újabb címlaplehetőséggel, sőt, ezúttal sem egy telefonhívásnak köszönheti a fotósorozatot.

Nem élt a lehetőségekkel

„Bent jártam a Playboyban, mert már régóta nem találkoztam Péterrel [Radnai Péter, a lap főszerkesztője - a szerz.], és volt egy beszélnivalónk. Amikor találkoztunk, újra szembesült vele, hogy milyen jól nézek ki, szépen lefogytam a gálához képest – így jött az ötlet, hogy én legyek a júliusi címlapon.” 2006-os megválasztása után Lenkei hamar eltűnt a köztudatból, mint mondta, azért, mert a korábban remélt fotózáshegyek elmaradtak, máshoz pedig nem volt gyomra. „Azért indultam a versenyen, mert egy nagy szerelmi csalódás miatt önbizalomhiányban szenvedtem, ráadásul szerettem volna, ha sok fotózásra felkérnek. Ez nem történt meg, lehet, hogy azért, mert meghíztam egy kicsit a versenyre, kaptam is olyan jelzőket, hogy disznó vagyok. Választhattam volna egy másik utat, de ahhoz nem volt gyomrom. Nagyon sok szakmabeli tagadja, de a modellek 90%-a tényleg kurva. Ezt látom, tapasztalom, és a legtöbb helyen megkapom azokat a lehetőségeket, amiket ők is, de én nem élek velük. Ők igen.”Lenkei Viktória szerint az élményhosztesznek hívott playmate-eknek magas az órabérük, óránként akár 100-150 ezer forintot is elkérhetnek egy-egy vendégtől. „Az, aki ezt bevállalja, nagyon jól él, és ha évente van két-három fotózása, ráfogja arra, hogy abból van annyi pénze, hogy évente háromszor-négyszer külföldön nyaraljon akár hónapokat. A verseny után egy héttel felhívtak explaymate-ek egy hoszteszmunkával kapcsolatban, ami Dubajban lett volna. Azt mondták, ne aggódjak, semmi konkrét nem lesz, csak maximum napi húsz perc, bedugja, kiveszi. Köszöntem, és meghagytam nekik” – idézte fel a 2006-os eseményeket a két lábon járó kivétel, aki állítja, eddig azért nem beszélt erről, mert félt, hogy támadni fogják. „Joggal mondhatnák azt, hogy savanyú a szőlő, meghíztam, nem jött össze nekem a dolog, és most kitalálok valamit. De ez nem így van. Ebben a világban mindenki tudja, hogy ezek a lányok mivel foglalkoznak.”

Nem a Playboy a kerítő

Hogy pontosan ki – vagy ki mindenki – közvetíti az ügyfeleket, nem derült ki, Lenkei ugyanis csak annyit mondott, ezt nem a Playboy intézi. „Nem a Playboy a kerítő, ők soha egy ujjal sem nyúltak hozzánk, nem kényszerítettek semmire. Ki akartam magam vonni, mert miután a playmate-ek 90%-a tényleg elmegy gazdag emberekkel órákra pénzért, a többieket – így engem is – beskatulyázták.” Lenkei azóta elvégzett egy kétéves OKJ-képzést, így már papírja is van arról, hogy lakberendező – igaz, ebből nem tud megélni. „Kiegészítésképpen fotózásokat vállalok mellette, édesapám családi vállalkozásánál is besegítek, és jelenleg Siófokon dolgozom egy étteremben üzletvezető-helyettesként.” A budapesti címlaplány tervezi, hogy leköltözik Siófokra, ott él ugyanis barátja, akivel ugyan csak nemrég jött össze, máris a családalapítástLenkei Viktória egyébként kifejezetten elégedett az új fotósorozattal, ami szerinte egyrészt azért sikerült jól, mert lefogyott, másrészt meg persze azért, mert a képeket a celebfotós Nánási Pálkészítette. Az egykori playmate nem zárkózik el a későbbi felkérésektől, bár nem bánná, ha a vetkőzés helyett inkább félaktokkal vagy divatanyagokkal keresnék meg. Annak ellenére, hogy a 2006-os playmate-választás után nem az elképzelései szerint alakult a karrierje, nem bánta meg, hogy indult rajta, bár mint mondta, vannak részek, amiket kitörölne, máshogyan csinálna. „Annyiból szeretem, hogy én is csak nő vagyok, a hiúságomnak jót tesz a playmate-ség. Amikor majd öregasszonyként összeszottyadva ülök otthon a kis hintaszékemben, jó lesz elővenni és fellapozni az újságot.”

index

2010.07.02. 22:45
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: