HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Pornóban szerepel Hugh Hefner barátnője - videó

Még meg sem jelent, de már minden eddigi rekordot megdöntött Kendra Wilkinson házipornója. Hugh Hefner volt barátnője 18 éves korában engedte meg akkori barátjának, hogy lefilmezze. Nem kellett volna.

Egy héttel előre hozta Kendra Wilkinson házipornójának megjelenését a forgalmazó, mert a rajongók nem győzték kivárni, hogy szex közben láthassák Hugh Hefner volt barátnőjét. A 24 éves anyuka, aki tavaly ment férjhez Hank Baskett amerikai focistához, hat évvel ezelőtt engedte meg akkori barátjának, hogy lefilmezze az együttléteiket.A volt barát, Justin Frye középiskola alatt járt a szőke lánnyal, aki a felvételek tanúsága szerint már akkor is bevállalós volt. Legalábbis erre utal, hogy Kendra nem csak egy alkalommal engedte a filmezést: a RadarOnline értesülései szerint Justin 20 órányi nyersanyagot kínált fel megvételre a Vivid felnőttfilm-forgalmazónak. A cég megerősítette, hogy némely jelenetben a volt Playmate egy nővel látható, máskor pedig a szobában felállított rúdon tart előadást.

A videó másik érdekessége, hogy Kendra még a mellplasztikai műtéte előtt látható rajta, és ha nem bizonyítaná ezt szerződés, akkor senki nem hinné el, hogy a fiatal lány már elmúlt 18 éves. Az Egyesült Államokban (is) azonban szigorú törvények tiltják, hogy kiskorúak szerepeljenek pornófilmekben.

Kendra első nyilatkozataiban úgy fogalmazott: rendkívül szégyelli magát, és mindent megtesz, hogy megakadályozza a film megjelenését. A harcban mellette áll férje is, aki – a lány szerint – nehéz időszakon megy át, de rendkívül megértő vele szemben.

Több újság azonban kiderítette, hogy Kendra a vallomás mellett titokban tárgyalásokat folytatott a forgalmazóval, amelynek eredményeként busás bevétel üti a markát a jogdíjakból. A megállapodás szerint 680 ezer dollárt (152 millió forintot) kap egy összegben és övé a bevételek 50 százaléka is. Nem jár rosszul a videót készítő Justin Frye sem, ő egy arizonai házat vásárol a pénzből.

blikk.hu

2010.05.27. 11:07
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: