HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

4 hét alatt sokkal jobb szex

Épp itt az ideje hát, hogy átlépjétek saját korlátaitokat! Ezúttal több új dolgot is tanulhattok, melyek felturbózzák és izgalmasabbá teszik a szexet.

Kívánságlista

Talán elsőre ijesztő lehet arról beszélni, hogy mit szeretnél az ágyban. Megkönnyítheted a dolgod, ha ehelyett leírod a kívánságaidat; mindketten vessetek papírra 5-5 dolgot, amelyeket szeretnétek kipróbálni egymással. Olyasmi is szerepelhet a listán, amivel már próbálkoztatok, és szeretnél belőle még többet. Ha ez megvan, cseréljetek, és mindkettőtök válasszon egy-egy pontot a másik listájáról, melyet kipróbáltok a héten. Ha még egy kis pajkosságot szeretnétek vinni a játékba, külön kis cetlikre írjátok fel a vágyaitokat, amelyeket aztán kihúzhattok egy kalapból.

Mocskos mondókák

Bizonytalan vagy, ha mocskos dolgokat kell a pasid fülébe suttognod? Kezdd egyszerű szavakkal és mondatokkal! Pl. „Igen, ez jó." vagy „Oh, igen, ott!" és „Hmmm, nagyon jó érzés mikor....". Ha már magabiztosabbnak érzed magad, legyél részletesebb, és akár néhány csípős megjegyzést is tehetsz. Ne légy félénk, hiszen végre előbújhat belőled a rossz kislány! A pasidat se hagyd ki a mókából, ő is próbálkozzon a kevésbé diplomatikus nyelvvel. Még ha nem tetszik az ötlet, akkor is ki kell próbálnotok, hiszen ez egy új módja az önkifejezésnek és nyitottabbá is tehet titeket.

Két dudás egy csárdában

Mindig is te szeretted volna irányítani, ami az ágyban történik, de sosem merted bevallani a pasidnak? Vagy ő szeretne téged domina szerepben látni, ám sosem volt bátorsága bevallani? Válassz ki ezen a héten egy napot, mikor te leszel az úrnő az ágyban: kötözd meg a pasid, kösd be a szemét, fenekeld el (óvatosan!) és uralkodj felette! Utána cseréljetek szerepet: légy te a szexi iskoláslány ő pedig a szigorú tanár bácsi. Talán az egész elsőre nevetségesnek hat, ám ha szabályokat és korlátokat állítotok fel magatoknak, újraépíthetitek az egymás iránti bizalmat mind a testi, mind pedig a lelki kapcsolatotokban. Ráadásul közben remekül szórakozhattok.

Pózoljatok!

Próbáljatok ki néhány új szexpózt, melyhez nagyszerű és izgalmas segítséget nyújt Szexkalkulátorunk!

Máshol más

Tekintsétek küldetésnek erre a hétre, hogy minden nap másik szobában szexeltek. Az is jó tapasztalat, ha legközelebb mikor autóval mentek valahova, tesztek egy rövid kitérőt és egy eldugott helyen, az autóban estek egymásnak. Élvezzétek a kalandot és a felfedezést együtt!

Pink.hu


2010.05.13. 11:27
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: