HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Ezeket a hibákat követik el a leggyakrabban a nők az ágyban

Kétségtelen, hogy a múlt szombaton itt közreadott [1] tízes lista tartalmazott néhány meredek állítást, de éppen emiatt bizonyult olyan remek vitaindítónak. Megint bevállaljuk a kommentcúnamit, és most közreadjuk annak a felsorolásnak a folytatását is. Ebben az internet bölcs tanácsadója [2] nem a férfiak, hanem a nők hibáit sorolja, ráadásul 10 helyett ezúttal 20 pontban. Nagy levegő, aztán jöhetnek a be- és hozzászólások!

1. Passzív ellenállás - A hölgyek gyakran úgy gondolják, hogy a szexet minden esetben a férfinak kell kezdeményezni, és ők nemhogy nem kezdeményeznek, még némi ellenállást is tanúsítanak, mintha semmi kedvük nem lenne az egészhez. Persze ez is lehet egy jó szerepjáték, de azért a szexnek nem kell mindig erről szólnia. Ne tessék mindig menekülni előle, tessék néha elébe menni!

2. Hogy nézhetek most ki? - Hibának számít az is, ha a kedvessel való együttlét során egy nő azon kezd magában aggodalmaskodni, hogy vajon hogy nézhet ki éppen akkor és ott, szeretkezés közben. Szétment-e a frizura? Elkenődött-e a smink? Látszik-e a narancsbőr? Ha már beindult a férfi, garantáltan nem ezeket fogja figyelni (jó eséllyel előtte se a smikkel foglalkozott elsősorban). Menet közben már nem aggódni kell, hanem élvezni.

3. Kacaj - Tilos egy férfi férfiasságát kinevetni. Igen, itt konkrétan a péniszről is szó van. Ez egy klasszikus övön aluli ütés a lehető legérzékenyebb ponton, ami kb. a "már benn van?" kérdéssel egyenértékű. A péniszére vontakozó vicceket a férfi valószínűleg nem fogja viccesnek találni.

4. Feltételezni, hogy a férfiak nem romantikusak - Minden férfiban megvan a gyengéd és romantikus lélek, még akkor is, ha néhányan nem túl gyakran mutatják ki. De ha végre mégis, nem szabad rajta elcsodálkozni vagy viccelődni. És főleg nem szabad az esetet a haverjainak elmesélni.

5. Feltételezni, hogy a férfiak mindig csak szexelni akarnak - Állítólag ebben alapvetően a férfiak a hibásak, mert ők azok, akik ezt el akarják hitetni a nőkkel. Mindenesetre ha egy férfi véletlenül éppen nem képes vagy hajlandó a szexre, a hölgy rögtön arra gondol, hogy ez biztos miatta van, nem elég vonzó, szép, szexi, stb. Nem feltétlenül ez a helyzet, ezer más oka lehet a stressztől egy focimeccsig, hogy egy férfinak éppen nincs kedve a szeretkezéshez. Nem erőltetni vagy megsértődni kell, hanem megbeszélni.

6. Feltételezni, hogy a férfiak mindent tudnak a szexről - Ha egy férfi nem elég jó az ágyban, meg kell neki mondani, hogy mit tudna jobban csinálni. Az urak sem feltétlenül tudnak mindent a témáról, főleg nem a nőkkel kapcsolatban. Erről is beszélni kell, nem azt feltételezni, hogy ezt neki tudnia kéne.

7. Tartózkodás az újdonságoktól - A férfi valami új pozíciót, helyszínt, esetleg eszközt, stb. javasol. Legyen az bármilyen ártatlan újdonság, a nő hajlamos ódzkodni a dologtól, és arra gondolni, hogy ez most biztos azért van, mert már nem tudja úgy kielégíteni szerelmét mint régen. Megintcsak: nem feltétlenül ez a helyzet, meg kell beszélni.

8. Folyamatos anyuka üzemmód - Az összeállítás ezen pontja a már gyermekkel rendelkező nőkhöz szól, és azt tanácsolja nekik, hogy az egésznapos gyerekhajhászás után ha szexet akarnak, tudatosan - és ruházatukban is - váltsanak át anyuka üzemmódból nővé. Ettől az apuka is garantáltan azonnal át fog változni férfivá.

9. Darab fa - Csak akkor egyezzünk bele a szexbe, ha tényleg van kedvünk hozzá. Ha a nő rábólint, de aztán csak fekszik ott, mint egy darab fa, az nem szeretkezés.

10. Fellációfóbia - Hogy Magyarországon hány nő nem meri kipróbálni az orális szexet, azt nem tudjuk, de a lista szerint az amerikai hölgyek jó része ódzkodik tőle. Pedig az előjáték ezen formájától tartózkodni, amint azt mindenki nyilván megerősíti, aki próbálta már, öreg hiba.

11. Csak a férfit okolni azért, hogy elmaradt a női orgazmus - És még egy kommunikációval kapcsolatos probléma. Nem csak a férfinak kell mindent megtennie azért, hogy mindkét félnek ugyanolyan örömöt okozzon a szex. A nő is kövessen el mindent, amit tud, ideértve azt is, hogy elmondja, mire vágyik. Enélkül értelmetlen a férfit hibáztatni.

12. Borotválatlan láb - Ez a pont nyilván nem szorul sok magyarázatra. Kevés dologgal lehet lelohasztani a férfivágyat, de a szőrös női láb egy elég erős fegyver ellene.

13. Ragaszkodás az összebújva elalváshoz - A férfiak tízes számú hibája a szeretkezés utáni bealvás volt, és ez a téma a nőknél is előkerül. Nem kell mindenáron forszírozni az összebújást és főleg nem az egymás karjában elalvást. Ami még kényelmetlen is.

14. Szégyellősség - Szintén talán Európára kevésbé jellemző hiba, hogy a nő kellemetlenül érzi magát vetkőzés közben vagy ruhátlanul, ha egy férfi nézi. Pedig a férfiak éppen ettől indulnak be a legjobban, mindent szeretnének látni! Ha ön hajlamos rögtön beugrani a takaró alá, legközelebb ne tegye.

15. Megfeledkezni a többi testrészről - A férfi nem csak egy pénisz, az ágyékon kívül vannak további erogén zónái is, remélhetőleg nem kell őket sorolnunk. Nem szabad róluk megfeledkezni!

16. Becézgetni a szexet - Ne csak a vetkőzéskor ne legyünk szégyellősek, a beszédben se.Nem szabad kerülgetni a forró kását, és fölösleges virágnyelven beszélni a szexről. Tessék mindent bátran és nyugodtan nevén nevezni.

17. Orgazmust tettetni - Hatalmas irodalma van a témának [3], most nem fogunk sokat hozzátenni. Ha a férfinak azt a téves jelzést adja a nő, hogy jó volt a szex, a férfi soha nem fogja megtudni, hogy valamit máshogy kellett volna csinálnia. Sokszor izgalmas lehet az ágyban a szerepjáték, de ezt a verziója nem ajánlott.

18. Higiénia - Talán a férfiak gyakrabban vétenek ez ellen a pont ellen (náluk is szerepelt), de a hölgyeknél talán még inkább megengedhetetlen, ha nem tartják be az alapvető tisztálkodási szabályokat.

19. Higiénia-mánia - Mégis az ellentéte a jellemzőbb, az, hogy a hölgyek inkább tisztaság-mániájukkal rombolják a hangulatot szex előtt, közben vagy után. Nem szabad túlzásba se vinni a tisztálkodást, a tisztítást, a mosást, takarítást. Ebben is az arany középút a nyerő.

20. A test hangja - És végül az utolsó pont megint a szégyellősség-téma egyik vetületére világít rá. Ha az ágyban valami olyan hangot ad ki a testünk, amitől más körülmények között zavarba jönnénk, az összeállítás szerint szex közben még csak tudomást sem kell venni a dologról. Teljesen természetes, hogy a szeretkezés bizonyos hangokkal jár.

index

2010.05.03. 13:21
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: