HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Pornós tűznyelő a Megasztár továbbjutója

A brit Megasztár legújabb szériájában továbbjutott a következő körbe Tia Brodie tűznyelő. A félmeztelenül színpadra lépő egykori pornószínésznő igencsak megosztja a közvéleményt.

A 33 éves Tia Brodie a verseny két férfi zsűritagjának tetszett, míg az egyedüli nő, Amanda Holden sértő megjegyezést tett rá. Valószínűleg ő tolmácsolta a felháborodott közvélemény álláspontját, miszerint egy ilyen öltözékben előadott, igencsak felszínes produkció nem egy családi tévéprogramba való. Az játékot szervező ITV tévécsatorna sajtószóvivőjén keresztül tudatta, hogy a versenyben mindenki megkapja a lehetőséget, aki a jogot nem sértve adja elő produkcióját.

Tia Brodie tűznyelő műsorszáma a jogot valóban nem sérti, a többi a nézőre van bízva. A nő egyébként nem tagadja, hogy 9 éve a pornóiparban dolgozik, pár évvel azt követően, hogy elkezdte az ipart, saját ügynökséget alapított. Azt követően állt le, hogy megtalálta élete párját, ezért is döntött úgy, hogy más műfajba próbál szerencsét. Az öltözékét és a produkcióját elnézve azonban elmondható, hogy azért vannak rokon vonások a két tevékenység között.

Borsonline

2010.04.26. 17:14
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: