HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A legvadabb szexfantáziák - így váltsd valóra!

Nyilvános szex

Elképzelni, hogy egy egész tömeg figyeli, ahogy szexeltek, valószínűleg még jobban felizgat. Plusz, ha illegális helyen szeretnéd csinálni, még izgatóbb a dolog a tiltott gyümölcs faktor miatt. Ha vinnél egy kis exhibicionizmust a szexuális életedbe azzal, hogy nyilvános helyen szeretkeztek partnereddel, vagy egy házibuliban magatokra zárjátok a fürdőszoba ajtaját,már az is elég izgalmas. De mi van akkor, ha a partnered nem ennyire kitárulkozó? Otthon is érdekessé tehetitek a szexet, ha megosztod a pasiddal, hogy szereted, ha szex közben néznek és biztosan nem fogja bánni, ha egy nagy tükröt tesztek a hálószobába. Ezzel könnyedén keltheted a kukkolás illúzióját.

Egy másik nővel

Természetes és szórakoztató arról fantáziálni, hogy szexuális kapcsolatba kerülsz egy másik nővel. Nagyon jó dolog, ha elfogadod a szexualitásod változását és azt, hogy az azonos neműekhez is vonzódsz. Ha meg akarod fűszerezni a párkapcsolatodat, már az is elég, ha megosztod ezt a felfedezésedet a pasiddal. Amennyiben elég bátor vagy, tovább is mehetsz: mikor kettesben mentek el valahova, figyeld meg azokat a nőket, akik tetszenek neked és mondd el a pasidnak, mi izgat téged bennük. Gondolj ezekre a részletekre, mikor az ágyban hemperegtek!

Bilincs és ostor

A megkötözős, szado-mazo fantáziák középpontjában gyakran a hatalom áll. Lehet, hogy az alárendelt szerepe fekszik jobban és gyakran képzelegsz kikötözésről, és hogy ki vagy téve a partnered kénye-kedvének – ilyenkor pedig az egyetlen lehetőséged, hogy mindenféle felelősség nélkül elfogadod a kényeztetést, büntetést és bármit, amit kapsz. Ám előfordulhat, hogy te szeretnél lenni az uralkodó és a domina szerepében képzeled el magad, talán izgalmasnak találod, hogy te uralkodhatsz minden felett. Ha még nem készültél fel a láncokra és kikötözésre, vagy a pasid nincs benne az ilyenfajta mókában, finomíts kicsit a megvalósításon: kösd be a szemét és kötözd össze a csuklóját finoman egy selyemsállal. Vagy játszatok felváltva uralkodót és alattvalót: egyszer ő engedelmeskedjen minden szavadnak, majd te tedd azt, amit ő mond. Ne csaljatok!

Hármasban

Ha hármasban képzeled el a szexet, elég bátor vagy hozzá, hogy valaki újat hozz a kapcsolatotokba tulajdonképpen anélkül, hogy megcsalnád a partneredet. Bizonyára te is tudod, hogy a hűség komoly kihívást jelent bármely hosszú távú kapcsolatban, ám ezt a fantáziát egyedül is kiélheted miközben magadat kényezteted, de az sem baj, ha megosztod a partnereddel Ha a pasid beleegyezik, eljátszhatjátok, hogy van veletek még egy személy, vagy valamelyikőtök megszemélyesíthet valaki egészen mást. Képzeld el, hogy kényezteted a pasidat, miközben van veletek még valaki, aki csak rád figyel. Az is izgalmas, új élményt adhat, ha kinéztek magatoknak egy harmadikat, majd úgy tesztek, mintha ő lenne veletek a hálószobában.
Tudtad?

Szexelni a jelenlegi partnerrel mind a férfiaknál, mind a nőknél az első számú szexuális fantátzia.

Egy nemrégen végzett amerikai kutatás kimutatta a szex átlagosan négy és félszer jut a nők eszébe naponta.

Szex egy idegennel

Valószínűleg azért kedveled ezt a fantáziát, mert egy nagyon tiszta, komplikációmentes, csak testiségen alapuló szituációról szól. Mikor az jár a fejedben, hogy olyan valakivel szeretkezel, akit soha többé nem látsz, úgy érezheted, tényleg elengedheted magad. Ezt a képzelgést nagyon könnyen valóra válthatjátok megcsalás nélkül, ha szerepjátékokat játszotok. Beszéljetek meg egy randit egy kávézóba, tegyetek úgy mintha véletlenül találkoztatok volna és most látnátok egymást először. Flörtöljetek és szedjétek fel egymást! Mikor úgy érzitek, már nem bírjátok tovább, szexeljetek a bár mosdójában vagy vegyetek ki szobát egy hotelben – mehettek bárhova, csak ne a megszokott helyeitekre. Ha még tovább szeretnétek lépni, jó ötlet, ha mindketten megszemélyesítetek valakit, és végig ehhez a személyiséghez tartjátok magatokat. Így újra együtt, mégis új emberként fedezhetitek fel a bennetek lévő szenvedélyt.

Pink.hu

2010.04.21. 11:17
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: