HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

3 égető szexgond - 9 profi megoldás!

Hangember

Meg sem szólalt, mióta egymásnak estünk – mit tegyek?

1. Először is nézd meg, hogy nem alszik-e (és a biztonság kedvéért csekkold a pulzusát is, hogy nem szenderült-e örök álomra). Ha alszik, gördülj le róla óvatosan és csinálj úgy, mintha te is elaludtál volna. Ettől kevésbé lesz kellemetlen a reggeli ébredés, ráadásul felesleges aggódnod – a legjobbakkal is megtörténik néha. Nyugodj meg, nem a te erőfeszítéseiddel van baj, hanem a túl sok sörrel, amit az este folyamán magába döntött. Amikor végre felébred, próbáld meg folytatni az akciót!

2. Mondd ki a nevét jó hangosan, többször, nyögdécselj bátran és adj ki erotikus hangokat. Valószínűleg ettől ő is felbátorodik és sokkal magabiztosabbnak érzi majd magát. Hamarosan ő is beszáll a bájcsevegésbe, meglátod!

3. Még mindig semmi? Harapd meg valamelyik kevésbé érzékeny testrészét, hogy felkiáltson a fájdalomtól! Ha még mindig játsza a némát, valószínűleg valamilyen hipnotikus transzba esett. Légy olyan jó lepedőakrobata, amennyire csak tudsz, élvezd ki minden pillanatát, utána pedig tűnj el a helyszínről amilyen gyorsan csak tudsz, nehogy téged okoljanak majd, amiért a pasi kómában végezte.

Bloody Mary

Hamarabb jöttek a piros betűs napok, mint gondoltam, este pedig randizom. Most mi lesz?

1. „Annyira örülök, hogy te voltál az első!" Még akár működhet is, hogy megjátszod a szüzet, ha őszintének tűnsz.. Jó móka lehet, ha ezzel próbálod kicsit húzni az egyéjszakás pasid agyát. De mondhatod komolytalanul, viccesen is, hogy elvedd a dolog élét.

2. Dobj be egy adagot a mosógépbe. Ha a pasid belemegy a dologba és törölközőt teszel magad alá, ajánld fel hogy kimosod a lepedőket és az összes szennyesét. Biztosan nem lesz ellenére és egyébként is ráfér egy kiadós mosás a cuccaira.

3. Lépjetek tovább! Bizonyára te is tisztában vagy vele, hogy a férfiak nagy része nem bírja a vér látványát. Előfordulhat, hogy a te párod is katatóniás állapotba kerülne hátralévő életére, ha ilyen élményben lenne része, úgyhogy jobb nem próbálkozni. Két felnőtt ember vagytok, akik kibírják néhány napig hempergés nélkül!

Nekem fontos ez az állás!

Egyszerűen nem tudja feltámasztani! Segítség!

1. Biztasd kicsit és biztosítsd róla, hogy nem siettek sehova, a szeretet pedig körbevesz titeket. Vedd le róla a nyomást azzal, hogy megpróbálod te kezedbe venni a dolgokat és felizgatni!

2. Ne foglalkozz annyit a dologgal! Ha túl sokáig agyaltok rajta, mi lehet az oka az altesti passzivitásának, attól csak még jobban zavarba jön és idegesebb lesz. Inkább csináljatok valami egészen más, szórakoztató dolgot a szex helyett, amivel meg tudod mutatni, mennyire szereted!

3. "És velem mi lesz?" - teheted fel jogosan a kérdést. Ha neked ettől még nem múlt el a kedves, nyugodtan kérd meg, hogy kényeztessen orálisan! Biztosan nem akar otthagyni kielégítetlenül és több, mint boldog lesz, hogy eljuttathat a csúcsig!

Pink.hu

2010.03.11. 11:44
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: