HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Milyen a szex, ha már nem friss a kapcsolat?

BUDAPEST — Igaz, hogy ellustulnak a szexben a férfiak? Vagy lehet, hogy a nők is hibásak? Chillinek határozott véleménye van a témáról. – Némelyik férfi olyan lusta, hogy előjáték helyett betesz egy pornókazettát! A női magazinok, honlapok arról szólnak, hogy mi nők, hogyan kényeztessük őket. A férfiaknak szóló magazinok szintén a férfiakról szólnak, arról, hogy ők hogyan érezzék jól magukat. A változatos szexről szóló tanácsuk kimerül a partnercserében!

Az egyik azt írta: „Ha szerencsés vagy, azt a típusú csajt fogod ki, amelyik hamar felizgul, így nem kell anynyit túlóráznod az előjátékon!" Köszi! Ha az előjáték helyett megint filmnézés lesz, mi fogjuk megunni és lecserélni őket! Kari ez alkalommal a férfiak pártját fogja, nem osztja Chilli véleményét.

– A tapasztalatom az, hogy nem lustul el, nem lesz rosszabb, esetleg leszokik a szexről, de erről már beszéltünk. Aki alapvetően is nyitottabb, bevállalja az extrém helyzeteket, mennyiséget, az továbbra is úgy csinálja. Volt olyan pasim, aki abszolút csak otthon, ágyban, de még mindig aranyba foglalom a nevét! Nem vont le az értékéből, hogy nem vállalt extrém dolgokat.

A barátnőm azt mondta: „Nem baj, feküdjön csak, az a legjobb, legalább azt csinálok, amit akarok!" Évi árnyaltan fogalmaz. – Osztom Kari véleményét, aki nem lusta, az később is teljesít. A probléma a megszokással van, idővel gépiessé válik, ellaposodik a szex. Örülni kell, ha egyáltalán van! Vicces!

Az utazás, vagy valamilyen idegen környezet, tényleg jót tehet a szexnek is. Ilyenkor otthon hagyjuk a problémákat, és sokkal jobban tudunk figyelni egymásra. Jó egy kicsit néha megőrülni! Egy kis „extrém helyzet" hosszú ideig fel tud dobni egy ellaposodott kapcsolatot. Persze jó lenne, ha a pasik is strapálnák magukat a hétköznapi szex felturbózásán.

Olyan buták a férfiak! A nőknek egy kicsi odafigyelés is elég lenne. Ki vagyunk éhezve erre! A legtöbb nő elolvad egy kis romantikától. Szöszi a tőle megszokott határozottsággal rendet tesz. – Az egy dolog, hogy idővel ellaposodhat a kapcsolat, de ez kétszemélyes játék, nem fognám csak a pasikra. Az emberen múlik. A változatosság gyönyörködtet, ezt mi nők is be kell, hogy tartsuk! – hujjogás, kacagás.

– Van olyan ismerősöm, nem is egy, akinek azért ment tönkre a házassága, mert csak misszionárius pózban volt hajlandó. Azt mondom, mindenki tegyen érte valamit, és a szexben semmi sem tabu, ami mindenkinek jó!

blikk.hu

2010.02.14. 21:48
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: