HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Meghökkentő tények a szexről

Már a nők is ezt csinálják

Az AARP orvosi magazin 2004-es felmérése szerint minden 45 és 49 év közötti nő kezébe vette saját boldogságát és rendszeresen maszturbál. És egyre több nő használ mást is, mint csak a kezét; egy 2009-ben készített felmérés szerint – melyet az amerikai Indiana Egyetem készített -, a válaszadók felénél is többen használtak már legalább egyszer vibrátort, és minden ötödik rendszeresen zsezseg a paplan alatt.


Csúcstámadás csak meleg zokniban

Holland kutatók megállapították, hogy azok a párok, akiknek hideg a lába, nehezebben jutnak el a csúcsra. Sőt, a kutatásban részt vevő párok fele el sem érte az orgazmust. Amikor azonban zoknit húztak, a csúcsra jutók aránya elérte a 80%-ot.

Boldog kóma

Sóvárogsz a jóga nyugalma után? Inkább hajts rá az orgazmusra! A csúcsra jutás után annyira ellazulsz, hogy gyakorlatilag agyhalott vagy. Holland kutatók megállapították, hogy a nők az orgazmus alatt nem éreznek félelmet, idegességet vagy stresszt. Ilyenkor nem aggódnak a gyerek bizonyítványa, a befizetetlen csekkek vagy a heti bevásárlás miatt.

Mutasd az ujjad!

Tényleg meg tudod mondani a kezéről a méretét! A hosszabb gyűrűsujjal megáldott pasik ott lent is méretesebbek- közölte a liverpooli egyetem egy tanulmányában. És hogy mi az oka? Mindkét testrész a tesztoszteron hatásainak van kitéve az anyaméhben. Ha a gyűrűsujj azonos méretű vagy kisebb, mint a mutatóujja, kevesebb tesztoszteront kapott. Ha nagyobb...vigyázz!

blikk.hu

2010.01.22. 00:37
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: