HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Konyhában szexelt a skót bikával Aniston

Hiába tagadták, egy szemtanú szerint teljesen világos, hogy a munkakapcsolatnál több van Jennifer Aniston és a Hollywoodban csak skót bikaként emlegetett nőfaló, Gerard Butler között. A két világsztár, akik együtt forgatták a The Bounty Hunter című filmet, ugyanis szó szerint egymásnak esett a Golden Globe utáni partin.

Bementem a konyhába és földbe gyökerezett a lábam. Jennifer Aniston felhúzott ruhával a konyhapulton ült, a lábai között Gerard Butler és közben vadul csókolóztak. Olyan szenvedély tombolt közöttük, hogy olyat a filmeken sem lehet látni. Látszott, hogy megőrülnek egymásért, vadul szexeltek – mesélte roppant érzékletesen a szemtanú.

Már hónapok óta tartja magát a pletyka, hogy a két színész összejött, de ezt ezidáig egyikük sem erősítette meg. Mindenesetre Aniston barátai drukkolnak a kapcsolatnak, hiszen Butler minden szempontból méltó utóda lehetne Brad Pittnek: nagyon jóképű, sportos teste van és a kritikusok nagy jövőt jósolnak neki a filmes szakmában.

– Nagyon jól mutatnak együtt és Gerard egy igazi férfi! Jennifernek pont egy ilyen pasira van szüksége – mondta a szépség ismerőse. Ugyan a konyhás szexnek komoly visszhangja volt Hollywoodban, nem Anistonék az egyetlenek, akik nyílt színen vagy szokatlan helyen esnek egymásnak.

A látványos üzekedésben mindenképpen élen jár Paris Hilton, aki saját bevallása szerint csinálta már liftben, mosdóban, autóban de barátjával, Doug Reinhardttal szexeltek egy buli kellős közepén is. Utóbbiról - a magamutogató örökösnő legnagyobb örömére - felvétel is készült.

Nem éppen visszafogottságáról ismert Lindsay Lohan sem. A korábban még leszbikus színésznő most éppen egy férfivel gyűri a lepedőt, pontosabban gyűrné, ha egyáltalán eljutna az ágyig. Lohan kisasszonyt legutóbb ugyanis a koszos földön fotózták le, miközben új pasija éppen rajta volt. Uma Thurman a padon szeret csókolózni, régi-új kedvesével, Arpad Bussonnal egy parkban élvezték egymás társaságát.

– Engem felizgat, ha olyan helyen csókolózom vagy szexelek, ahol megláthatnak. A lebukás veszélye megnöveli az élvezet mértékét – mondta a Kill Bill sztárja, akit pechére meg is láttak. Ráadásul pont a paparazzók. David és Victoria Beckham jókora botrányt okoztak azzal, hogy egy fotózáson estek egymásnak. A párról a Vogue magazinnak készültek szexis fotók, ám annyira elragadtatták magukat, hogy nem bírtak magukkal. A fotósok és sminkesek nem tehettek mást: távoztak a helyszínről...

Borsonline

2010.01.22. 00:20
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: