HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Gyász! Bezár a világ legrégebbi szexboltja

A koppenhágai bolt 1964 óta várja a vásárlókat a dán főváros központjában, 45 év után azonban most végleg bezárja kapuit. A Blue Movie nevű üzlet tulajdonosai bejelentették, hogy márciusban lehúzzák a rolót, és nem nyitnak ki többet.

Jesper Strauss – aki az édesapjától örökölte a boltot – azt nyilatkozta a Copenhagen Post angol nyelvű kiadásában, hogy korábbi félelmeikkel ellentétben az üzletnek nem az internet világméretű terjedése, hanem a biciklisávok és a gazdasági világválság vetett véget.

„Amikor a világhálón már szinte bárki hozzájuthatott pornófilmekhez, megváltoztattuk az üzletpolitikánkat, és olyan segédeszközöket kezdtünk árulni, amiket nehezen lehet máshol beszerezni. Ráadásul nem mindenki szeret az otthoni számítógépén pornót nézni: félnek a vírusoktól, a kéretlen reklámlevelektől, és persze a lebukástól" – tette hozzá.

A tulaj szerint a bolt csődjének három fő oka volt: válság, a növekvő bérleti díjak és a biciklisávok építése. „Tejen és kenyéren nem lehet spórolni, de a pornón igen. Ráadásul a hűséges vevőink nem tudnak parkolni, mióta a városvezetés mindenhova biciklisávokat épített" – magyarázta az üzletvezető.

A bolt a március 31-ei zárásig mindent 60 százalékos árengedménnyel árul, a megmaradt eszközöket és videókabinokat pedig a dán Nemzeti Múzeumnak ajánlotta fel.

Blikk.hu

2010.01.20. 00:21
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: