HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Újra vetkőzik Bódi Sylvi!

NAPTÁRDÍVA - Egy szerelem kedvéért évekkel ezelőtt Bódi Sylvi úgy döntött, örökre felhagy a szexi kitárulkozással. Minden évben megjelent ugyan jól ismert naptára, de azokban inkább fehérneműkben vagy parányi ruhadarabokban pózolt. A szerelem véget ért, és a rajongók legnagyobb örömére a szexi modell kacérsága is visszatért. Erre bizonyíték 2010-es naptára, amelynek képeit Sylvi honlapján bárki megnézheti. Igaz, legújabb fotósorozatában ígéretéhez híven nem mutat meg mindent, de a sejtető képek talán jobban kiverik a biztosítékot, mint eddig bármikor.


– Valóban szexisre vettük a figurát ebben az évben, de ezek a fotók nem nyuszis szintű képek, nem látni mindent. Ennek ellenére is izgalmasabb lett a végeredmény – mondta a modell, aki ez alkalommal a 20-as, 30-as évek revüvilágát elevenítette meg a kamerák előtt.

– Olyan, mintha egy rossz kislány beszabadult volna a revütáncosok öltözőjébe, és ott elkezdene játszani a különböző kiegészítőkkel – mesélte a fekete démon, aki a fotókon tökéletes bájait hol egy legyezővel, hol egy rókaprémmel fedte el. Sylvi egyáltalán nem bánja, ha játszanak az arcával, a testével, mert szeret a képeken több karaktert kipróbálni. Véleménye szerint rajongói már elfogadták, hogy csak ennyit mutat meg magából, és nem vetkőzik le teljesen, ennek ellenére ma már óvatosabban fogalmaz.

– Tény, hogy nem tervezem, hogy a közeljövőben ismét ruha nélkül pózolok, de ahogy a mondás is tartja: soha ne mondd, hogy soha – mondta sejtelmesen Sylvi.

Borsonline

2009.12.30. 00:46
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: