HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Csak szex és más semmi. Mítosz, vagy valóság?

Az alapok

Egy ilyen történetnél fontos tisztázni, hogy ki mit akar a másiktól, és hogy mik a határok. Beszéljétek meg, hogy randizhattok-e mással, hogy szerveztek-e közös programot, vagy csak szexeltek. Kicsit erőltetettnek tűnik - az is -, de még mindig jobb, mint hónapokig reménykedni valamiben, ráadásul a végén még veszekedés meg sértődés is lesz belőle.

Ha többet akarsz...

Akkor jöhetnek az új alapok. Ne áltasd magad azzal, hogy úgyis kialakul, mert az emberek általában akkor keresnek ilyen kötetlen mókát, amikor sem idejük, sem kedvük, sem lelki kapacitásuk nincs ahhoz, hogy fenntartsanak egy normális kapcsolatot. A szex azonban felszabadít egy bizonyos oxitocin nevű hormont, ami a ragaszkodásért felelős, így ha elkezdesz valamit érezni, és még erre dobsz is egyet kémiai úton, tuti te húzod a rövidebbet.

...ha ő akar többet

Ha igazán jó fej vagy, hagyod az egészet, és új szexcimbi után nézel. Elvégre bunkóság valakit meghagyni egy csalfa ábrándban. Csak próbáld meg beleélni magad az egyel feljebb található pontba, és megérted miről beszélek.

Blikk.hu

2009.12.17. 13:04
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: