HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Íme a szexre éhes férfiak paradicsoma

BUDAPEST — A hetedik mennyországba és a pokol legsötétebb bugyraiba csábít egyszerre a Távol-Kelet számtalan szexuális csodája, ami egyszerre vonzza és felháborítja a prűd Nyugatot. Míg Európa fiatal államaiban még beszélni is eretnekség volt a szexről, Indiában már filozófiai és felvilágosító művek születtek a témakörben, templomok falait borították „pornográf” alkotások.

Vátszjájana indiai filozófus a III. században írta meg a Káma-szútrát, a szerelem művészetének első „kézikönyvét", amelyben a szex legkülönbözőbb válfajait sorolja fel. A műből kiderül, hogy már akkor komoly hagyománya volt az orális szexnek és a szerelmi pózok váltogatásainak. A Káma-szútrából nőtt ki a ma egyre divatosabb tantrikus szex, amely a nyers testi érintkezés felett a nő és a férfi mély lelki és érzelmi egyesülését hirdeti. Manapság egyre több nyugati kultúrában fordulnak a keleti tantra tanításai felé, főként, ha gond van otthon a szexszel.

- Nyugat-Európában egyre nagyobb kultusza van a keleti szextudományoknak, egyre többen utaznak Keletre, főként Thaiföldre, ahol a különleges szexmasszázsok üdítő újdonságnak számítanak a nyugati szexhez képest - véli Rusz Edit szexológus.

- A tantra szex is gyorsan terjed, szép számban kaphatók felvilágosító könyvek a témában, ami hasznos lehet egy megfeneklett szexuális élet holtpontról való kimozdításánál. A kínaiak tao tanítása, az élet kettőssége, a jin és a jang harmóniája. Az életet fenntartó energia, a csí legfontosabb része a szexuális energia, amely koncentrálással a tökélyre fejleszti a kielégülést. Az utóbbi években Thaiföld a legbizarrabb szexuális titkok és csodák centrumává nőtte ki magát, főként az európai férfiak körében. Bár az országban hivatalosan tiltott a prostitúció, a szerelem pénzért kapható összes változata megtalálható. Nincs olyan utca, ahol ne bújna meg egy masszázsszalon. De az igazi vonzerőt a fehér turistákról ábrándozó fiatal lányok sokezres felhozatala jelenti. A turistacentrumok bárjai dugig vannak velük, ahonnan napi pár ezer forintért kibérelhetők. S nem csupán szexpartnernek, de igazi barátnak, feleségnek is.

Az asszony mos, főz, takarít a párjára. Bangkok utcáin megszokott látvány, amint 60-70 éves európai nyugdíjasok kézen fogva sétálnak tinédzser thai lánykákkal. Persze nagyon sok a férfi prostituált is, akik családjuk eltartói és büszkeségei.

A japán gésákat sokáig tartották egyszerű örömlányoknak a nyugatiak, ezért az évezredes hagyomány a múlt század elején szinte teljesen kihalt. Pedig a gésák igazi művészek, jártasak a festészetben, zenében, több nyelven beszélnek. Mostanában másodvirágzását éli a nyotaimori, azaz „a nő feldíszített teste", amelynek során a meghívott férfiak a gésa meztelen testén felszolgált finomságokból falatoznak.

Blikk.hu

2009.12.13. 23:08
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: