HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Lankad a férfierő? Állj, van segítség!

A szex jó dolog, megerősíti a szerelmet, levezeti a feszültséget, segít megőrizni az egészséget. De mit tegyünk, ha már nem megy olyan jól, ha az uraknál zavarok támadnak a merevedésben, vagy a hölgyek a hátuk közepére kívánják az esti párnacsatát?

Szerencsére a természet, s manapság már a modern orvostudomány gondoskodik a gyógymódról, a szexuális vágykeltők, serkentők és potencianövelők egész tárháza áll rendelkezésre, ha lankad a teljesítmény az ágyban. A szexuális vágy felkeltése, a libidó az első lépés a beteljesüléshez, s ha az ember igazi élményt akar átélni és nyújtani, akkor azt sem árt kissé fokozni.

Már az ókorban ismert volt néhány növény és állat húsának vágyfokozó hatása, nem véletlen, hogy a serkentőket a görög mitológia szerelem istennőjéről, Aphroditéről nevezték el afrodiziákumoknak. A számtalan kotyvasztott vágykeltő közül máig legendás a gránátalma, a mustár, a zeller, a gyömbér, a languszta. De ismert több fűszernövény, például a bazsalikom és a fahéj jótékony hatása is.

Az illatoknak is nagy szerepük van a vágy fokozásában, egy új keletű felmérés szerint az ámbra szinte az őrületbe tudja kergetni a férfiakat, akárcsak az emberi test természetes csábító eszköze, a feromon. Őrjítő hatása lehet a vágyra az illatos olajokkal történő masszázsnak is, ahol a hangulat és az érintés varázsa fokozza a kéjt. Ázsiában sokáig hitték, hogy a tigrisek szárított péniszéből készült őrlemény a legkókadtabb férfiszerszámot is harci állapotba edzi, míg Afrikában az orrszarvúkat tizedelték évszázadokon át, sokan ugyanis a rinocérosz ékességéből készült porból remélték visszanyerni férfiasságukat.

A számtalan ősi módszer azonban lassan feedésbe merült, amikor a potenciazavarok elleni küzdelem frontáttöréseként megjelent a piacon az a bizonyos kis kék tabletta.A potenciafokozó készítmény pár év alatt meghódította a világot, vérbőséget okozó hatása pedig bajba jutott férfiak millióit menti meg a kudarc élményétől. Pedig a lankadó férfierő oka nem mindig a testi bajokban keresendő.

- Bármilyen hihetetlen, a merevedési zavarokkal küzdő férfiak hetven százalékánál lelki okokra vezethető vissza a dolog - mondta dr. Bölöni Károly urológus. - A stressz, a teljesítési vágy, a fizikai leterheltség, egy kihűlő kapcsolat vagy egy megcsalás miatti bűntudat áll gyakran a kudarc hátterében. Az ilyen gondokkal küzdőknél, miután kizártuk a testi okokat, pszichoterápia nyújthat segítséget, a lényeg, hogy nem szabad lemondani a segítségről.

És a XXI. század: a különböző merevítő implantátumok, amelyeket a teljesítésre fizikailag képtelen nemi szervbe ültetnek, egyre elterjedtebbek világszerte. Az ilyen beültetett merevítő már kapható távirányítással is, amikor az illető férfi nappal nyugalmi helyzetben tarthatja nemi szervét, de a szükséges pillanatban egy „gombnyomással" felállíthatja azt. Az utóbbi években már Magyarországon is találhatók olyan plasztikai klinikák, ahol a születésüknél fogva kis mérettel rendelkező uraknak a nemi szerv vastagságát és hoszszát is megnövelik.

Tessék, hölgyek! A nőknek persze nincs szükségük látványos testi változásra ahhoz, hogy alkalmasak legyenek a szexre, ám gondot jelenthet a kielégülésig való eljutás. Egy amerikai tudóscsoport már teszteli a női „kék pirulát", egy ausztrál kutató pedig afféle orgazmusgéppel kísérletezik: a szerkezet elektromosan stimulálja a női nemi szerven található érzékeny pontokat, így edzve a területeket a nagyobb kéjérzés elérésére.

Blikk.hu

2009.12.13. 23:07
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: