HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Párcserés szex titkos klubokban

Tavaly voltunk az élettársammal először swingerklubban, természetesen az ő ötlete volt – mondta Andrea, aki arcát és teljes nevét nem vállalja, munkahelyén, de még tágabb családjában sem tudnak kedvteléséről. – Zoltán nagyon lelkes volt, én viszont tele voltam gátlásokkal, így elsőre vegyes élmény volt. A klub, ahova elmentünk, nagyon meghitt és hangulatos volt, ahogy a legtöbb ilyen hely. Ők végül is csak a nyugodt és felszabadult környezetről gondoskodnak, a többi rajtunk múlik.

Andrea és Zoltán azonnal elfogadták a klub alapszabályait, amelyek közül a legfontosabb: a „nem” az mindig nemet jelent, soha nem értelmezhető „talán”-ként. A „közösbe beszállt” nők, legyenek a férjükkel, barátjukkal vagy egyedül, csak azzal szeretkeznek, akivel akarnak, kényszernek, erőszakoskodásnak itt nincs helye. A swinger több formában is létrejöhet, ám a legfontosabb, hogy minden önkéntes és kölcsönös legyen. A leggyakoribb, hogy egy kalandvágyó pár egy harmadik félt – általában nőt – vagy egy másik párt von be a szeretkezésbe, amit mások szabadon nézhetnek. Ebből alakulhat ki akár ötös, hatos vagy még több személyt számláló szeretkező csoport, ahol a kényeztetés körbejár.

Andrea megkedvelte a swingert, s a kapcsolatának sem ártott meg, hogy mindketten idegenekkel látják intim helyzetben a párjukat. Bennük nincs féltékenység, de a csoportszex nem való mindenkinek.

– Sajnos már az én pácienseim között is volt olyan, akinél a dolog rosszul sült el – mondta Rusz Edit szexológus. – Általában a nők sínylik meg a dolgot, a párjuk kedvéért belemennek, aztán egy életen át cipelik magukkal a terhet. Egy merevebb erkölcsi beállítású embernél szégyenérzet kísérheti az aktust, a féltékeny hajlamúaknál a kapcsolat is rámehet. A nők úgy érzik, hogy egy ilyen swingerklubban tárgyként kezelik őket, ami, valljuk be őszintén, egy kicsit így is van.

A szexológus szerint nemcsak a lelki, de a testi veszélyekre sem árt odafigyelni. A klubok nem teszik kötelezővé az óvszer használatát, és egészségügyi igazolást sem kérnek senkitől. Aki védekezés nélkül adja át magát a hét végi csoportos gyönyörnek, könnyen kezdheti az új hetet egy bőr- és nemibeteg-gondozóban.

Római múlt

A csoportos szex intézménye nem új keletű, hisz a legendás ókori római orgiák a mértéktelen étel és italfogyasztás mellett a testiség korlátlan, tömegesen gyakorolt kiélésére épültek. Ám a párcsere, illetve a házastársi együttlét más párokkal való megosztásának első dokumentált esete mégiscsak a 15. századhoz köthető. Később vallási vagy félvallási szekták gyakorolták rituáléikon a közös szexet, persze csak a tagok közt. Az intézményesített, vagy inkább klubosított grupi, a swinger a múlt század hetvenes éveiben indult virágzásnak Amerikában. Ma Magyarországon is egyre több az ilyen klub, sokan az interneten hirdetik magukat.

Blikk

2009.12.08. 12:36
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: