HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Időzített szex: reggel, délben vagy este jobb?

06.00-08.00

Te

A tested nincs kész a szexre, még ha fel is ébredtél. A melatonin - alvási hormon - szinted túl magas, ellentétben a testhőmérsékleteddel, mely viszont még kicsi - ez ugyanis az éjszaka során alacsonyabb szintre áll be. Különösen nagy örömet okozhatsz a pasidnak, ha ébresztőként rámászol. Azonban a férfi nem jár jól, ha ugyanezt teszi veled; nem szabad kihagynia az előjátékot és mindent szép lassan kell csinálnia.

Ő

A pasid ezekben az órákban éri el szexuális izgatottsága csúcsát. Szüksége van egy kis izgalomra, mely energiával tölti el az új napra. Ám ne gondolj órákig tartó menetre; ilyenkor általában gyorsan elsül. Felmászik, meghúzza a ravaszt és lemászik - maximum erre számíthatsz.08.00-10.00

Te

Már teljesen magadhoz tértél és készen állsz a szexre. A tested endorfin - boldogság - hormon szintje elkezd növekedni, majd ebben az időpontban eléri a maximumot. Nincs szükséged sokra, hogy felizgulj.

Ő

A pasid már csak a munkájára figyel. Tesztoszteron szintje ismét a normálisra csökkent; ha most akarod elkapni egy körre, nem lesz könnyű dolgod.


10.00-12.00

Te

Az ízlelő receptoraid a csúcsra pörögnek ilyenkorra, ezért hatalmas élvezetet nyújthatsz a pasidnak egy laza orális szexszel. Nyugodj meg, biztosan nem fogja visszautasítani; a férfiak mindig készen állnak az ilyenfajta mókára.

Ő

A hímek ilyenkor elmélkedős, gondolkodós hangulatban vannak. Ezért a te partnered is inkább csak tűnődik a szexen órákon át, minthogy menjen és meg is kapja.12.00-14.00

Te

A nő aktivitás eléri a csúcspontját ezekben az órákban, ugyanakkor ennek semmi köze sincs a szexhez. Nehezedre esik lazítani és a szexre fókuszálni.

Ő

Készen áll egy kis csintalankodásra. Szívesen ugrik veled az ágyba, ha neked is kedved van hozzá!14.00-16.00

Te

A női reproduktív rendszer készen áll az akcióra, ám biztosan nem romantikus, összebújós együttlétre vágysz. Sokkal jobban szeretnél valami gyorsat és intenzívet, talán megspékelve némi szadomazóval.

Ő

A férfi szaporító szervrendszer délután négykor termeli a legjobb minőségű spermát, ezért ezek az órák a legalkalmasabbak az utódnemzésre.16.00-18.00

Te

Képtelen lennél ebben a két órában aktív, hosszú együttlétre, ám egy laza délutáni gyorsmenetben szívesen benne vagy. Tehát ne koptasd le a pasidat, ha az ágyba csábít!

Ő

Készen áll a bevetésre, de semmiképpen sem gondol hosszú, lassú szexre. Gyorsvonatként robogna át rajtad, hogy megszabaduljon a stressztől és a felgyülemlett energiáitól.


18.00-20.00

Te

A nap folyamán annyira lemerült az energiakészleted, hogy ideje feltöltened. Éppen időben jön a vacsora. Sokkal könnyebben meghallod a szerelmi vallomást és a bókokat is.

Ő

A nap e pontján egy pasit sem érdekel a szex. Csak egy finom vacsorára és utána némi ejtőzésre vágyik.20.00-22.00

Te

Eljött a lassítás és a gyengédség ideje. Tele vagy energiával és készen állsz a cselekvésre; még kezdeményezel is. Ilyenkor a legajánlatosabb kísérletezgetni.

Ő

A pasid is kész az élvezetre és másra sem vágyik, minthogy kielégítse minden kívánságodat. Ebben a szakaszban mind a női, mind a férfi szexuális óramű egyszerre ketyeg.22.00-00.00

Te

A melatonin szinted drasztikusan emelkedni kezd, ez egészen éjfélig tart. Gyorsan alszol el, még ha meg is szoktad, hogy általában sokáig ébren vagy. A szexuális ingerlékenység csökken, azonban sokkal jobban vágysz a romantikus összebújásra.

Ő

Teljesen nyugodtnak érzi magát, azonban még nem álmos. Készen áll egy hosszú, nyugodt, kellemes szeretkezésre. Le kell, hogy vezesse a maradék energiáját és ha ez megtörténik, azonnal el is alszik.00.00-06.00

Te

A szervezetednek pihenésre van szüksége Ugyanakkor sok nő, aki ébren nem képes eljutni a csúcsra, félálomban képes az orgazmusra. Ezt valószínűleg a teljes ellazulás okozza, tehát a partnernek nem árt ébren maradnia.

pink.hu

2009.12.03. 00:16
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: