HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

A pénisznagyobbítások száma Magyarországon megközelíti a mellműtétekét

Sokak számára még mindig kicsit infantilisnak hat, hogy komoly férfiak rohannak az orvoshoz nem megfelelőnek vélt méretükkel, de tény, hogy egyre elterjedtebbek a pénisznövelési beavatkozások. A pasik már évszázadok óta megragadnak minden kínálkozó alkalmat, ha szerszámuk hosszának vagy vastagságának növeléséről van szó, hiszékenységüket pedig a kóklerek igyekeznek kihasználni.

A legtöbb pasi vastagabbat szeretne
Seffer István professzor, a Seffer & Renner Magánklinika főorvosa szerint viszont semmit nem érnek a növényi hatóanyagokkal tuningolt kencék és mindenféle nyújtásos módszerek – a páciens egyedül a plasztikai sebészre, esetleg uroszexológus szakemberre számíthat, ha mérhető eredményt akar. „A beavatkozást Magyarországon csupán néhány intézetben végzik nagy rutinnal, nagy esetszámmal. A gyakorisága egyre jobban megközelíti az emlőműtétek számát” – magyarázta Seffer a Velvetnek, és kiderült, hogy leggyakrabban a vastagítást kérik a férfiak, azok is, akik átlagos mérettel rendelkeznek, viszont a nyugalmi méret a mindennapi életben (párkapcsolatban) zavarja a pácienst.

A hosszabbításra kidolgozott péniszszárak előbbre hozását újabban nem javasolják (bár ettől nagyobbnak látszik a farok), mert ezzel a hímtag stabilitása romlik, és idegkárosodás, impotencia is bekövetkezhet. A folyamat egyébként ugyanúgy zajlik, mint egyéb intimplasztika, nőknél a kisajakcsökkentés. „Egy fizikai vizsgálat után a speciális teendőket megbeszéljük a szakorvossal és a szakorvos egyezteti a pácienssel, hogy az elvárásai megfelelnek-e a realitásoknak, illetve, milyen megoldást javasol. A vastagításnál a legelfogadottabb és legbiztonságosabb módszer az autológ zsír subcutan transzplantációja.”

Az erekciót is megkönnyíti

Ez azt jelenti, hogy az altatás alatt lévő páciens hasából vagy a combjából leszívott zsírt a férfi péniszének bőre alá injekciózzák be. A vastagítással a nyugalmi hossz is nő természetesen, és a nyugalmi és erekciós vastagság is. Egy kezeléssel átlagosan 50 köbcenti saját zsírszövetet lehet beültetni, és mivel az eljárás biztonságos, csak egy napig tanácsos a kórházban tartózkodni. Üröm az örömben, hogy a megújult szerszámmal csak három hét elteltével léphet akcióba a pasi.

Seffer hozzátette, hogy az operáció későbbi előnyös következménye az, hogy mivel erősebb szövet veszi körül a péniszt, az erekciót segíti. A beavatkozás mintegy 625-850 Euróval könnyíti meg az érintett pénztárcáját, ami jóval barátibb árnak tűnik, mint a G-pont feltöltés [1]. Mindezért cserébe hosszútávú befektetést kap, a kockázat pedig minimális: vérzéses vagy gyulladásos szövődmények 0,5%-os gyakorisággal lépnek csak fel.

index

2009.11.30. 23:15
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: