HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Ha te vagy a desszert – szex előtt

A szexjátékok lehetnek morbidak - mint, amikor valaki egy álpénisszel szerelkezik fel -, de vannak olyan ötletek is, amiktől nem dobjuk el az agyunkat, valamilyen szinte egyszerre mondható romantikusnak és viccesnek, és könnyen megoldható plusz költségek nélkül is. Ez pedig, ha a szex előtti vacsora desszertje nem egy fincsi süti, hanem mi magunk, tejszínhabbal, csokiöntettel, és pezsgőbe mártott eperrel. Attól függően, hogy kinek milyen az ízlése, bármilyen ételt, italt felhasználhatunk, hogy megédesítsük, felpezsdítsük, vagy megfűszerezzük az együtt létet.

Édes élet

Milyen kaják jöhetnek szóba, ha valaki az édességekre gerjed? Tulajdonképpen bármi, amit mindkét fél bevállal, és amire egyikőjük sem allergiás, vagy ami nem irritálja a bőrt. Ergo a csoki, a tejszínhab, a méz, a csokiöntet, puding - bármilyen ízesítésű -, lekvár - már aki imádja a hideg cuccokat a bőrén. Ha mi magunk akarjuk meglepni párunkat, akkor kis kreativitással a saját testünkön komplett desszert mámort készíthetünk. A nők esetében érdemes a mellre helyezni a hangsúlyt, elsősorban a mellbimbókra.

Tehát például a desszert lehet, pudinggal bekent mell, tejszínhabbal, csokiöntettel és eperrel a tetején. Amennyiben nem csak a testünk egy részét akarjuk megédesíteni, akkor fontos figyelembe venni a „kevesebb néha több" - és praktikusabb is - lapszabályt. Vagyis ne pakoljuk magunkat tele a hűtőben megtalálható édességgel, mert mire lenyalják rólunk, addigra annyira megcsömörlik a sok nyalánkságtól a párunk, hogy szexre már tuti nem kerül sor egy órán belül.

Blikk

2009.11.30. 01:18
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: