HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Mit jelentenek az erotikus álmok?

Az erotikus álmok hasznosabbak, mint gondolnánk, hiszen kifejezik a szenvedélyünket és a rejtett ábrándjainkat. Arra hivatottak, hogy közelebbi és mélyebb kapcsolatba kerüljünk saját magunkkal és a bennünk szunnyadó szeretővel - ez pedig egy erősebb, elégedettebb kapcsolatot eredményezhet a partnerünkkel. Ráadásul remek alkalom arra, hogy megszabaduljunk a bennünk felgyülemlő stressztől és elfojtott vágyaktól.

Ha végiggondoljuk ezeket az álmokat, lehet hogy lezáratlan érzelmi szálakra bukkanunk, vagy olyan teljesen elfogadható vágyakra, amelyeket valami miatt szégyelltünk, esetleg meg sem mertünk élni. Ne vegyük azonban túl misztikusra a figurát, inkább engedjük, hogy ezek a tudat alatti kirándulások következtetni engedjenek bennünket a szexuális igényeinkre, vagy más vágyainkra, problémáinkra. Lássuk a leggyakoribb erotikus álmokat és jelentéseiket!

Szex a főnökkel, baráttal vagy kollégával

A legtöbb esetben ez nem azt jelenti, hogy a lelkünk mélyén vonzódunk az illetőhöz. Sokkal inkább azt, mennyire elismerjük a képességeit. Valami miatt meghajolunk egy-egy számunkra lenyűgöző tulajdonságuk előtt, például a magabiztosságuk ejt rabul bennünket. Mindösszesen ezzel szeretnénk azonosulni. Ez sokszor az a tulajdonság, amit elvárunk egy romantikus partnertől. Szóval nem arról van szó, hogy legszívesebben a főnökünkkel bújnánk ágyba.

Blikk

2009.11.20. 14:08
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: