HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Így szexelj vendégségben

Mindenki azt várja tőletek, hogy a lehető legjobban viselkedjetek, ezért nem csoda, ha sok év szabadság után újra úgy érzitek magatokat, mint kamasz korotokban. Persze megfűszerezve az ünnepi stresszel, a magánélet hiányával és a családi jópofizással két vacsora és kollektív DVD-nézés között.

És itt jön képbe a szex. Semmi sem kapcsol ki jobban vagy feledteti el veled a napi fáradalmakat, mint egy izgalmas menet a pároddal. Segít az összpontosításban, megfiatalít és energiát ad, ám a családtagok közvetlen közelében csak trükkösen megoldható. A falak évről évre vékonyabbnak tűnnek, valaki folyton az ajtó előtt mászkál- nem is csoda, hogy vannak, akik teljesen feladják a próbálkozást. Ha te nem szeretnél közéjük tartozni, olvasd el tippjeinket!

Válassz okosan!

Tíz perccel a családi vacsora előtt nem a legjobb ötlet tantrikus szexpózokkal próbálkozni. Kerülj minden bonyolult szexjátékot: ne most próbáljátok ki a szerepjátékot és lehetőleg ne csiklandozd madártollal a párodat. Fogd fel ezt az időszakot úgy, hogy a lehető legjobb alkalom a gyorsmenetek technikájának elsajátítására. Maradj a kipróbált figuráknál, melyekről tudod, hogy gyorsan működnek és mindig beválnak.

Ne számíts eget rengető szexre

Mindenki önző és céltudatos, mikor az orgazmusáról van szó. Ha tisztában vagy saját szexualitásoddal, a csúcsot a lehető legjobb úton és leggyorsabban akarod elérni. Ám ez a szezon az adakozásról szól; éppen ideje, hogy alacsonyabbra helyezd a mércét és arra fókuszálj, mit adhatsz a másiknak. Ne követeld az egész habos tortát, ha tudod, hogy egy szelettel is beéred.

Blikk

2009.11.20. 14:07
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: