HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szexuális szerepjáték: légy gátlástalan!

Játékszabályok?

Természetesen nincsenek hivatalosan lefektetett alapszabályok, azonban van néhány irányelv, melyeket nem szükséges, azonban érdemes betartani. Könnyebbé és tartalmasabbá teszik a szórakozást, valamint segítenek feloldani a kezdeti gátlásokat.

Kulcsszó

A kulcs- vagy jelszó egy olyan kifejezés, melyben a pár megegyezik a játék elkezdése előtt. Ha bármelyikőjük durvának vagy kellemetlennek érzi a játékot, e szó kimondásával leállíthatja. Legjobb, ha olyan kifejezést választotok, mely nem kapcsolódik a játék témájához vagy tartalmához. A „stop" vagy a „ne" már csak azért sem jó választás, mert gyakran ha beindul a játék, akaratlanul is kimondjuk ezeket a szavakat.

Bizalom

A szerepjátékban a legfontosabb alap a bizalom; ha nem bízol maximálisan a partneredben, nem tudsz ellazulni és élvezni a játékot. Vedd figyelembe, hogy az egész színészkedés, tehát ha nem érzed jól magad, nem éled bele magad a karakteredbe és az egész balul fog elsülni. Persze nem árt fejben tartanod, nem egy Oscar-gyanús alakítást kell összehoznod.

Rugalmasság

Természetesen a fizikális rugalmasság is fontos bizonyos pózokban, ám most nem erre gondolunk. Képesnek kell lenned arra, ha partnered megváltoztatja a történetet idomulj hozzá. Ráadásul amennyiben hibát követsz el vagy valamit nagyon viccesnek találsz, egyszerűen nevess rajta, majd folytasd a játékot.

Idő

Bizonyosodj meg róla, hogy mindkettőtöknek van ideje a játékra. Hidd el, a 15 perces ebédszünet nem lesz elegendő, hogy belemerüljetek a pajkosságba. Tervezzétek meg az időpontot és a helyszínt, hogy nyugodtan foghassatok neki a mókának, és biztosak lehessetek benne, hogy senki sem fog megzavarni. Zárjátok be a kaput és az ajtót, majd kapcsoljátok ki a telefonotokat.

Kommunikálj!

Légy nyitott az újdonságok felfedezésére. A párkapcsolatokban rendszerint az egyik fél jobban benne van a szerepjátékban, tehát ha új ötlettel áll elő a párod, ne habozz kipróbálni vele. Ne erőltesd azonban a játékot, ha a partnered beteg vagy rossz napja volt. Ha neked nincs kedved, azt is mondd meg!

Blikk

2009.11.12. 13:30
vissza az előző oldalra | még több erotikus hír

A HÍR KÉPGALÉRIÁJA


Bónusz+ hirdetések: