HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Szex a fénymásolón - hogyan juss el idáig?

Kapd hát elő a puskád, tárazz be és vedd célkeresztbe azt a házi nyulat! Hiszen te sem engedheted meg magadnak, hogy elszalaszd a boldogságot, különösen, ha három iratkupacra ül tőled.

Csak tedd meg!
Hidd el, a pasi értékelni fogja, ha egyszerűen odasétálsz hozzá és elhívod egy kávéra vagy ebédelni. Ez éppen eléggé semleges gesztus ahhoz, hogy ne hibázz vele nagyot. A lényeg, hogy légy határozott és természetes. Persze meg kell találnod a megfelelő alkalmat; ne akkor kérdezd meg, mikor többen is ott vannak. Így elkerülheted a kellemetlenséget és a munkahelyi drámákat.

Ismerd meg!
Hívd el a munka utáni közös vacsorára vagy italra a többiekkel. Így könnyebben megismerheted a személyiségét és még arra is rájöhetsz, vonzódik-e hozzád. Kiderülhet, mennyire játssza meg magát az irodában, és bepillanthatsz az álarca mögé. Kezdeményezz beszélgetést, közben pedig javasold, hogy igyatok meg egy kávét kettesben. Vigyázz, ne vidd túlzásba az italt, mert az egész katasztrofálissá válhat. Ne felejtsd el, hogy másnap találkoztok a munkahelyeteken.

Pajkos pillanatok
Flörtölj, flörtölj és flörtölj! Kacérkodj vele amennyit csak lehet, és figyelj rá, hogy mindig remekül nézz ki! A pasik - nem kell hangsúlyozni, evolúciós tény- vizuálisak, így biztosan nem tud majd ellenállni neked. Persze ne vidd túlzásba, mégis csak munkahelyen vagy!

Köszönj szépen!
Nincs szükség rá, hogy mindig valami nagy és nehéz irathalom rendezgetését használd ürügynek a beszélgetésre. Ha az a problémád, hogy nem tudod a nevét, ne késlekedj, kérdezd meg! Mondd neki, hogy már egy ideje egy légtérben dolgoztok, mégsem tudod, hogy szólíthatod, majd mutatkozz be; ez egyáltalán nem furcsa és nagyszerű lehetőség, hogy beszélgetést kezdeményezz. Utána indulhat a flört!

Csak okosan
Vedd figyelembe a kockázatokat és mérlegelj! Biztos vagy benne, hogy kell neked ez a kapcslat? Nem megy majd a feladataid rovására? És ha szakítotok, továbbra is mindketten profi módon tudjátok majd folytatni a közös munkát? Válaszolj magadnak őszintén! Amennyiben még így is megéri, ne habozz és vágj bele!

Pink.hu

2009.11.10. 13:36
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: