HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Kényeztesd, hogy élvezzetek! - szextippek csajoknak

A férfi G-pontja

Nemcsak a nőknek van G-pontjuk, hanem a pasiknak is. Könnyen megtalálhatod, ha a mutató- vagy hüvelykujjadat az ánuszába dugod. Tapintásra olyan, mint egy kemény, érdes dió. Ha masszírozod, hihetetlen kéjhez juttathatod partneredet. Persze ne váratlanul támadj hátulról, mert lehet, hogy a párod nem szeretné kipróbálni.

Felfedezés

Csókolgasd a testét, és találd meg az erogén zónáit, ha fel akarod tüzelni. Csókold meg az alsó ajka és az álla közötti területet - itt rengeteg az idegvégződés - vagy az ádámcsutkája környékét. Simogasd a heréi és a végbélnyílása közötti részt, mely különösen érzékeny.

Tuti kényeztetés

A fernulum, az a pici selymes bőrdarab a makk alatt, amit szakmai nyelven himvesszőféknek hívnak. Persze nem is a neve fontos, inkább az, hogy a pénisznek ez a területe rendkívül érzékeny. Kényeztesd hát a pasidat úgy, hogy ezt a területet csókolgatod, simogatod vagy nyalogatod.

Masszírozd meg!

Ahogy neked jólesik, ha egy fárasztó nap után megmasszíroz a kedvesed, neki is örömet szerezhetsz ezzel. Azt azonban jó tudnod, hogy ellentétben veled, a férfiak a határozott, erőteljes mozdulatokat kedvelik.

hirado

2009.11.04. 00:18
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: