HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Melltartó, melltartás nélkül

Aktuális kollekciójukban (ismét) a mellbimbó került előtérbe. Melltartó szavunk nem igazán fedi ezeknek a daraboknak a lényegét. A mellékszer, vagy a cicimasni sokkal közelebb jár a megoldáshoz. A kis szettnek természetesen nem alaptartozéka a bimbódísz, mielőtt azt hinnék.

Persze, láttunk már hasonló terméket máshol, de ezeknél a játékszereknél nagyon fontos a kidolgozás, egy szép részlet (itt a túlméretezett masnik), és az egyensúly (a bugyi nagyon visszafogott). Így akár a kényesebb fajta célközönség is értékeli a klasszikus Marylin melltartót, és nem elröhögi magát a privát jelmezbálon.

A kollekció többi, új darabja is ezt a játékot űzi, a kukucskálós, és a kimondottan babás hangulatú a másik két kedvencem, itt [1] mindet megnézheti, és vásárolhat is belőlük. Az árak durvák, 100-150 dollár a móka.

Talán nem meglepő, de a cég egyik alapítója Joseph Corré, a szabadszájú, punk ruhatervező, Vivienne Westwood és a Sex Pistols korabeli menedzsere, Malcolm McLaren fia. De ez a kis ékszer a biztosítótűkkel mindent elárul.

index

2009.10.31. 22:52
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: