HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Vigyázz, kéjgyilkosok!

Ne szexelj az exeddel!

Nem szabad, hogy visszaülj a régi lóra, mert biztosan le fog rúgni magáról. Több oka is van annak, hogy ez a pasi ma már nem a párod. A fizikai kontaktus felidézi benned a lángoló érzelmeket, ezek hamar összezavarhatnak és olyan döntéseket hozhatsz, amelyeket később megbánsz.

Ne valld be, hány volt eddig!

Egyáltalán semmi előnyöd nem származhat abból, ha megosztod jelenlegi pároddal, hány pasival voltál eddig. Még az sem számít, ha fülig szerelmesek vagytok vagy régóta egy párt alkottok. Ha mégis elmondod, a pasid biztosan médiummá változik és lelki szemeivel már azt fogja látni, hogy megcsalod. Ráadásul ahogy megtudja a számokat, ítélkezni kezd, féltékeny lesz, találgatásokba bocsátkozik és a szexualitás keresztjére szögel.

A meztelen csajfotó tipikus esete

Ne maradjon a pasinál egyetlen rólad készült meztelen kép sem. Ha véletlenül összetörnéd a szívét, a szexuális bohóckodásod és a köré kerekített pikáns történet nagy valószínűséggel landol majd egy agyafúrt internetes oldalon. De ha nem ilyen bosszúálló az ex, és csak a telefonjában vagy az irodai fiókja rejtett zugában tartja a képet, akkor is biztos lehetsz benne, hogy valaki előbb-utóbb megtalálja. E-mailben pedig végképp ne küldözgesd az aktodat, bármennyire is szeretnéd feltüzelni a címzettet, mert ez kerülhet legkönnyebben illetéktelen kezekbe.

Blikk

2009.10.26. 00:19
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: