HIRDETÉS
Lányok házhoz!
 
HIRDETÉS
Szex riport.
 
HIRDETÉS


HÍREK AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL

Hideg idők, forró tippek

A hőmérséklet azért valamennyire korlátozza a helyszínválasztást, de számos lehetőség közül válogathatunk, hogy felpörgessük szexuális életünket.

1. A klasszikus
A kandalló előtti szeretkezés élménye talán semmihez sem fogható. A tűz melegsége és fényáradata igazán erotikus élmény mindkét fél számára. Persze nincs mindenhol kandalló, a lobogó tűz sejtelmes fényét a hálószobában mécsesekkel is lehet helyettesíteni: a lényeg a romantikus hangulat.

2. A technokrata
Az autó hátsó ülése régóta bevett és nagyszerű helyszín egy szerelmi légyotthoz. A kényelmes pózt persze nem mindig könnyű megtalálni, de ettől csak még izgalmasabb a helyzet. Akkor sem kell meghátrálni, ha a kocsiban nincs fűtés, a szenvedély hamar bemelegíti az autót. Egy dologra azért ügyelni kell: a törvény tiltja az efféle dolgokat, így ha valakinek mégis ehhez van kedve, olyan helyen parkírozzon, ahol garantáltan nem jár rendőr.

3. A kényelmes
Nem szabad megfeledkezni a jó meleg vízzel megtöltött fürdőkádról sem, amely amellett, hogy ellazítja a fáradt testet, fokozza a szexuális vágyat. Aki pedig szeretne elrugaszkodni a hétköznapoktól, az kikapcsolódásképpen egy wellnesshétvégén élvezheti ugyanezt az élményt a jakuzziban. Amikor pedig beköszönt a tél, irány a hótakaró borította rét. A havas erotika a hideg ellenére felforrósítja a testet, de azért nem szabad túlzásba vinni, az együttlét után mihamarabb meleg helyet kell keresni. A lényeg, hogy ne hagyjuk, hogy ősszel elaludjon az erotika lángja.

4. A forróvérű
Egy nyirkos őszi vagy épp hideg téli estén mi sem esik jobban, mint megmelegedni egy szaunában, természetesen nem egyedül. A meleg ugyanis köztudottan ellazítja az izmokat, ráadásul a szervezetben boldogsághormon szabadul fel a nagy hőségben, amelytől még szenvedélyesebben lehet átélni az együttlétet.

Blikk

2009.10.26. 00:15
vissza az előző oldalra | még több erotikus hírBónusz+ hirdetések: